V eyerimu se navzájem považujeme za více než jen kolegy. Jsme rodina. To je důvod, proč jsme se rozhodli zůstat doma ještě před oficiálním doporučením - abychom zajistili, že všichni členové našeho týmu mohou zůstat v těchto těžkých dobách se svými blízkými. Nejen jako tým profesionálů v oblasti e-commerce, ale i jako mladí lidé cítíme obrovskou odpovědnost vůči naší společnosti a především vůči vám, našim zákazníkům. Proto bychom Vás rádi informovali, že děláme vše, co je v našich silách, abychom zajistili Vaše bezpečí a pohodu.eyerim home office

Fungujeme bez přerušení

Prodáváme produkty a služby, které zlepšují vidění. Proto považujeme za svou povinnost i nadále plnit vaše objednávky a reagovat na vaše potřeby co nejrychleji. 

Zůstáváme v úzkém kontaktu se všemi svými dodavateli, abychom zajistili, že nedojde k narušení našeho dodavatelského řetězce a že naše služby poběží i nadále hladce. V případě, že budou očekávány delší dodací lhůty, bude to uvedeno jednoznačně na stránkách produktu. 

I nadále je k dispozici možnost objednání dioptrických brýlí a naše laboratoře na výrobu čoček je plně funkční. Jednoohniskové čočky jsou k dispozici pro více než 10 000 modelů dioptrických brýlí. Progresivní (nebo multifokální) čočky jsou k dispozici jen pro modely z eyerim collection. Tyto čočky jsou určeny pro korekci presbyopie, kde se spojí dva nebo více předpisů pro zajištění zaměření objektů na všechny vzdálenosti.

Stačí Vám tedy recept od očního lékaře. V případě problémů s jeho přečtením Vám náš tým zákaznických služeb pomůže s vyplněním formuláře. Pomocí našeho Magic Mirror si můžete snadno vyzkoušet tisíce brýlí pomocí webové kamery, kdykoli a kdekoli. 

Naše zásilky jsou bezpečné 

Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) se coronavirus nepřenáší prostřednictvím neživých předmětů, jako jsou balíčky nebo brýle. Vědecké poznatky potvrzují, že schopnost virů přežít mimo živé organismy, například během přepravy, je nulová.

I když je nepravděpodobné, že by virus dokázal přežít na jakémkoli anorganickém povrchu, jak náš poskytovatel skladových služeb, tak kurýrní společnosti zavedly nové procesy, včetně zvýšení hygienických standardů při manipulaci s dodávkami. 

Rádi si s vámi promluvíme 

Jako vždy je tu pro vás tým zákaznické podpory společnosti eyerim. Naši zástupci jsou připraveni odpovědět na jakékoli dotazy, které můžete mít, které náš pošlete kdykoli e-mailem anebo od 9:00 - 17:00 cez pracovní dny.

P.S.: Zůstaňte v bezpečí a zachovejte si co nejpozitivnější náladu. Jsme v tom společně. A společně to zvládneme!