Top 5 novinek, které se nám staly v roce 2021!

1) Naše vlastní nová kolekce

V roce 2021 jsme se rozhodli snést vám skutečné hvězdy – naši nejnovější eyerim collection dioptrických a slunečních brýlí inspirovanou zářivou oblohou a tajemnými vesmírnými objekty. Moderní styl a mimořádná kvalita těchto brýlí díky práci naší Lindy a Viki rozzářily již stovky z vás.

PROHLÉDNOUT SI KOLEKCI

2) Aplikace Lens Scan

Stalo se vám, že jste chtěli nové brýle, ale zapomněli jste údaje z předpisu? Díky naší technologické novince – aplikaci Lens Scan – si můžete sami změřit přesné hodnoty dioptrií z pohodlí domova.

VYZKOUŠET LENS SCAN

3) Brýle na počítač

Jsme také hrdí na to, že jsme vám představili brýle na počítač bez dioptrií za pouhých 999 Kč! Pokud pracujete dlouhé hodiny před monitorem, relaxujete na sociálních sítích a u televize a nepotřebujete dioptrie, i tak vaše oči dostávají zabrat – a právě pro vás jsme vytvořili tyto brýle, které blokují škodlivé modré světlo!

PROHLÉDNOUT SI KOLEKCI

4) Balení

Nejenže máme stylové a vysoce kvalitní brýle, ale také vám je posíláme ve stylovém a kvalitním balení! Díky naší Sáře budete mít ze svých nových brýlí ještě větší radost.

5) Nový web

V roce 2021 jsme se rozhodli posunout naše služby ještě dál a spustili jsme zbrusu nové webové stránky! Po mnoha bezesných nocích (ale s brýlemi na očích!) naši úžasní IT pracovníci vytvořili eyerim 2.0 – hurá!

NAVŠTÍVIT WEB

Na závěr této rekapitulace bychom chtěli udělat ještě jednu věc – poděkovat vám všem za další fantastický rok! A určitě se těšte na další žhavé novinky a velké plány. Pojďme se společně dívat na svět jinak.