Módní rozhodování umí být v zimě pekelně složité. Jste spíše pohodlný nebo odvážný typ s holými kotníky za každého počasí? Ať už preferujete jedno nebo druhé, je to jedno, pokud nezapomínáte na sílu dobrého doplňku. Vsadíme se, že tušíte, jaký je náš oblíbený doplněk, že ano?

NEJPOPULÁRNĚJŠÍ STYLY SEZÓNY

Sluneční brýle jsou, zcela přirozeně, naše oblíbená věc ve světě doplňků! Protože i zima umí být docela sluneční! A tady máme ty nejlepší trendy letošní zimy, které pouze pro vás vybrali naši oblíbení influenceři, styloví za každého počasí.

Klasické sluneční brýle

Squared Dior sunglasses in black for men.

Michal vypadá vždy úžasně nóbl! Jednoduchý elegantní outfit, jakoby vystřižený přímo ze snů každého byznysmena. Sám Michal o tomto outfitu řekl: "Černobílý kabátový outfit mi vždy připomene look přímo vystřižený z bondovky. Elegantní a zároveň moderní. Proto jsem tento kabát doplnil moderními brýlemi Dior s hranatým rámem." Fantastické!

Záblesk ženskosti

Single lens Versace sunglasses in black for women.

"I takhle může vypadat ženská móda. Co dodat, tenhle model je jiný vesmír. Versace design v kombinaci s lesklou bundou tvoří nepřehlédnutelný světový look," řekla naše oblíbená Naty Kerny. A nám zbývá jen dodat, že takový styl jí sekne!

Jednoduché sluneční brýle

Squared, oversized Miu Miu sunglasses in black for women.

Rozhodli jsme se, že je načase vyhlásit naši milovanou Natallipu největší fanynkou značky brýlí Miu Miu, pravděpodobně na celém světě. Pokud ji kdykoliv potkáte, vsadíme se, že aktuální outfit jí bude zdobit oblíbený pár slunečních brýlí z dílny Miu Miu. O tomto konkrétním modelu nám Naty řekla: "Miu Miu je značka brýlí stvořená pro každého, kdo miluje detaily a vždy zkouší něco nové. Každá jejich nová kolekce něčím překvapí."

BARVY SEZÓNY

Zamíchat do zimního outfitu trochu barvy bude asi ta nejlepší volba pro tuto zimu. Nepřesvědčily jsme vás? Tak teď dávejte pozor...

Zářivé sluneční brýle

Tyto Miu Miu sluneční brýle musí být opravdu kouzelné, když si je zvolili obě blogerky najednou! Šílené! Co víc dodat? Jednoduše si užijte tento neskutečný (a velmi rozmanitý) styl!

Naty Kerny

Unisex single lens Miu Miu sunglasses in grey and lime.

"Neonový trend je zpátky! Na tento kousek nutno mít odvahu, ale nosí ho například i kontroverzní hvězda Cardi B."

Natallipa

Unisex single lens Miu Miu sunglasses in grey and lime.

"Přeji si, aby měli lidé odvahu nosit to, co milují. Stačí jeden výjimečný pár brýlí. Je to prvek, který je viditelný a opravdu se s ním lze pěkně vyhrát."

Kaštanové sluneční brýle

Aviator Dolce&Gabbana sunglasses in tortoise shell and brown for men.

"Podzim, listí a můj hnědý kabát do sebe dokonale zapadají. Podle mě brýle s tigřím vzorem a hnědým sklem dodávají looku exkluzivitu, kterou je Dolce&Gabbana známá." Víc bychom s Michalem ani nemohli souhlasit! Je sice mladý, ale velmi dobře ví, o čem mluví, jen se na něj podívejte!

NEJPOPULÁRNĚJŠÍ TVARY SEZÓNY

Pokud během zimy nehledáte barevné trendy, vždy se můžete vyhrát s tím nepředstavitelným množstvím tvarů, které ve světě brýlí existují. Raději začněte teď, je jich totiž TAK hodně.

Cat-eye sluneční brýle

Cat-eye Vogue Gigi Hadid sunglasses in gold for women.

Není nic takové jako "příliš mnoho brýlí s kočičím tvarem". Máme je oversized, nebo také úzké a menší. I Naty Kerny ví, co je trendy, stačí si ji poslechnout: "Kvalita a stylové rámy za dostupné ceny - to pro mě vystihuje značka Vogue. Spojuje se mi stejně s modelkou Gigi Hadid, kterou Vogue zvolil do kampaně a přiznám se, že taková reklama na mě zafungovala. Právě díky ní jsem sáhla po cat-eye kousku Vogue. Snadno se kombinuje s elegantním nebo sportovním outfitem." Souhlasíme, Naty! Koho by kráska Gigi Hadid neinspirovala?

Neobvyklé sluneční brýle

Jewelled Miu Miu sunglasses in silver and orange for women.

"Brýle od značky Miu Miu sbírám a musím říci, že tyto jsou zatím mé favoritky. Dokáží vytvořit z ničeho něco unikátní," říká Natallipa, naše oficiální tvář značky Miu Miu. Pokud toto není dokonalá zimní kombinace divy, tak již opravdu nevíme!

Kulaté sluneční brýle

Round Tom Ford sunglasses in orange and black for men.

Pohodlný svetr. Perfektní účes. Nápadné sluneční brýle. Roztomilý obličej. Vždy trendy. Najednou nevíme jak vytvořit smysluplné souvětí! Raději si přečtěte, co řekl o tomhle skvělém outfitu Michal: "Ve chladném počasí se mi často žádá nosit teplý svetr nebo rolák, ve kterém takříkajíc splynu s davem. V takových situacích se rád odlišuji právě díky extravagantnějším brýlům, jak to je i v případě tohoto modelu."

Vánoce se blíží - nejlepší čas v roce se konečně odměnit. A že si to zasloužíte! Věděli jste o tom, že v e-shopu eyerim naleznete pouze to nejlepší ze světa slunečních, dioptrických či sportovních brýlí? Který model si zvolíte na tuto zimu? Pokud si nejste jisti, které brýle sednou vašemu obličeji, přečtěte si tento manuál. Poprvé nakupujete online? Tak to se určitě pusťte do tohoto článku. Tyto Vánoce nic nepodceňujte, jo?