Výzva pro účast na oslavě letošního Mezinárodního dne žen má za úkol podpořit rovnoprávnost pohlaví. Program #PressforProgress sjednocuje přátele, rodiny a komunity po celém světě a motivuje k myšlenkám, činům a genderové neutralitě. My v eyerim také slavíme MDŽ! Dnes Vám představujeme kolekci slunečních a dioptrických brýlí ŽENY ŽENÁM, která byla vybrána všemi dámami v eyerim. Objevte naši speciálni kolekci brýlí a podpořte s námi ženy po celém světě.

Není tajemstvím, že nesjpíše my všichni tady v eyerim máme svůj vlastní tajný seznam vytoužených stylů slunečních a dioptrických brýlí, který bychom si nejraději ihned koupili. Mezinárodní den žen je celý o ženách, a proto jsme tento rok požádali krásné dámy z eyerim, aby vytvořily svoji vlastní kolekci dámských slunečních a dioptrických brýlí, abychom tak společně oslavili tento den a výjimečnost žen a dívek po celém světě.

Jedna kolekce, 9 žen, 90 designérských slunečních brýlí a dioptrických obrub od značek jako Ray-Ban, Versace, Celine, Jimmy Choo a mnohých dalších. Tady je malá ochutnávka z kolekce ŽENY ŽENÁM.

Versace dioptrické brýle pro ženy Jimmy Choo hnedé sluneční brýle pro ženy Fendi zrcadlové sluneční brýle pro ženy
Ray-Ban Ja-Jo sluneční brýle pro ženy Marc Jacobs dioptrické brýle pro ženy Celine béžové sluneční brýle pro ženy

Ray-Ban Aviator dámske sluneční brýle Tom Ford dámske sluneční brýle Jimmy Choo dámske dioptrické brýle

Kupte si brýle a podpořte ženy po celém světě

Je na Vašem seznamu přání model, který prostě musíte mít? Tak tento týden na něj obdržíte 10% slevu a zároveň svým nákupem podpoříte jiné ženy napříč světem a pomůžete jim dosáhnout rovnoprávnosti. Pokud tento týden nakoupíte kterýkoli z odstínů dámské kolekce a použijete kupón WOMENFORWOMEN, darujete 5% ze svého nákupu na podporu Women for Women International a získáte 10% slevu.

Proč WFWI? To, co se v rámci naší společnosti může zdát jako samozřejmost, může být velkou neznámou v jiné části světa. WFWI nabízí podporu a stabilitu právě ženám v zemích ovlivněných krizí a chudobou. Pomoc spočívá v rozvoji znalostí, dovedností a zdrojů a snaží se těmto ženám změnit život. Tak proč se nepřidat?!

Víme, jak mocné a silné ženy dokáží být – eyerim by bez nich nic neznamenal – a tak s námi oslavte všechny ženy okolo sebe a pomozte těm, které to opravdu potřebují. Nezapomeňte si prohlédnout naši kolekci ŽENY ŽENÁM. Šťastný Mezinárodní den žen!

heart