Kdo říká, že dioptrické brýle musí být nudné a nenápadné? Co vyzkoušet všechny tvary?! Nikdy nevíte, jestli vám brýle sluší, dokud si je nevyzkoušíte. Víme, že je za dveřmi už léto, ale na svůj zrak byste neměli zapomínat. Pokud hledáte dioptrické brýle, ale nemůžete najít tvar, který by vám seděl perfektně, zkuste se podívat na TOP 6 nejstylovějších tvarů obrouček sezóny 2020, které jsme pro vás vybrali.

ČERVENÉ OBROUČKY

Jakub Bezák má na sobě červené obroučky Moncler

Mimořádná zpráva: Červená je tuto sezónu IN, a to platí i pro dioptrické brýle. Červené obroučky od Vogue jsou cestou za skvělým hypermoderním lookem. Tento trend je perfektní pro všechny tvary obličeje, a jak vidíte, klukům sluší červené obroučky stejně jako holkám, jako např. tyto od Versace.

OBROUČKY BROWLINE

Natália Pažická a Naty Kerny mají na sobě dioptrické brýle s obroučkami browline

Přidejte nádech retro stylu ke svému outfitu s těmito brýlemi browline od Nike. 50. a 60. léta byla celé o tomto  tvaru obrouček Safilo a nyní, v roce 2020, jsou jich opět plná přehlídková mola. Dioptrické brýle browline jsou ideální pro srdčitý a oválný tvar obličeje.

SILNÉ KULATÉ OBROUČKY

Jakub Bezák má na sobě silné obroučky od Polo Ralph Lauren

Zapomeňte na diskrétní obroučky, kterých se málokdo všimne – silné obroučky Ray-Ban, tmavé a masivní – to je to, co tuto sezónu frčí. A pokud rádi riskujete, tyto od Polaroid jsou pro vás tím pravým ořechovým – ať už má váš obličej jakýkoli tvar.

PILOTKY

Natália Pažická má na sobě dioptrické brýle ve stylu pilotek od Miu Miu

Pilotky Polaroid jako dioptrické brýle? Ano, slyšeli jste správně, už se to netýká jen slunečních brýlí. Tento tvar brýlí se od 50. let nezměnil – i dnes má však každý z nás doma alespoň jeden. Takže vy všichni s kulatým a hranatým tvarem obličeje, toto je vaše příležitost! Např. tyto od Carrera jsou trefou do černého.

OVERSIZED

Oversized dioptrické brýle s černými obroučkami

Sháníte nadměrně velké retro brýle? Tak to jste na správném místě, máme mnoho modelů od různých značek, které vyrábí dioptrické brýle ve stylu oversized – např. Jimmy Choo nebo Fendi. Sedí ke všem tvarům obličeje a vždy vypadají skvěle.

ATYPICKÉ OBROUČKY

Atypické obroučky pro dioptrické brýle od Marc Jacobs

Staňte se opravdovými průkopníky módního stylu. Nebuďte nesmělí a zkusit sáhnout po extravagantních kouscích, jako je tento od Marc Jacobs anebo tento od Max Mara. Tyto brýle sluší jak mužům, tak i ženám.

Pokud si nejste jistí, jestli vám budou slušet modely, které jsme vybrali, můžete si je vyzkoušet za pomocí naší funkce Magic Mirror v e-shopu eyerim. Je to snadné a pohodové, budete potřebovat pouze webkameru nebo svou fotografii. Pomoci vám může i náš průvodce, jak rozpoznat typy obličeje.