Pokud to myslíte se svou oblíbenou outdoorovou aktivitou opravdu vážně, víte, jak důležité jsou sportovní sluneční brýle. Protože oslnění, vítr, prach, písek, sníh, slaná voda a další komplikace vám mohou cestu ke zdraví, aktivitě a zdatnosti velmi zkomplikovat. Jaké sportovní sluneční brýle jsou podle nás nejlepší volbou pro běh, cyklistiku a běžeckou turistiku?

1. Jezděte na kole s Oakley

 Jaké brýle si pořídit na cyklistiku, ptáte se? Sluneční brýle na kolo Oakley se dokonale hodí k ježdění ve městě, víkendové závody na horském kole i poklidné nedělní výlety. Jsou navrženy pro výkon - extrémně odolné a široké čočky, lehké obruby a revoluční technologie čoček Prizm ™ umožňují nejlepší zážitek z jízdy. I skuteční cyklističtí maniaci vám potvrdí, že do modelů jako Sutro nebo Flight Jacket se jednoduše zamilujete na první pohled!

Jezděte na kole jako nikdy dříve se slunečními brýlemi Oakley od eyerimu

Oakley Sutro: Viďte neviditelné 

Domníváte se, že cyklistické sportovní sluneční brýle jsou pod helmou bolestivě nepohodlné? Není tomu tak, pokud nosíte sluneční brýle Oakley Sutro. Ačkoli jsou čočky obrovské, obruby jsou tenké a lehké, ale přesto dokonale robustní. Tyto sportovní sluneční brýle na tváři ani necítíte! A technologie Prizm™ je jako třešnička na dortu pro váš výhled během jízdy. Sportovní sluneční brýle Oakley Sutro jsou lepší, rychlejší a odvážnější.

2. Běhejte s brýlemi uvex 

Milujete běh? Takže si můžete potřást rukou s naší Andreou, která si samozřejmě běh chce užít bez problémů. Proto používíá - ať už na lehké proběhnutí nebo pořádnou porci běhu po práci k uvolnění stresu - běžecké sluneční brýle uvex, které dokonale drží na tváři, aniž by sklouzly dolů. Bez ohledu na to, jaké outdoorové aktivity vás baví, běžecké sluneční brýle uvex jsou to jediné, co vám pravděpodobně chybí.  

Běhejte bez omezení se slunečními brýlemi uvex od eyerimu

uvex sportstyle 231: XXL zážitek s XXL brýlemi 

Značka přináší žhavé novinky - multi-sportovní sluneční brýle uvex sportstyle 231. Tyto XXL brýle poskytují široké zorné pole, dokonalou ochranu proti UVA, UVB a UVC a díky vrstvě supravision® zaručují rovněž odolnost proti zamlžování. Praktický nastavitelný můstek navíc zajišťuje, že jsou sluneční brýle pohodlné a při běhu neklouzají ani nepadají.

3. Choďte na túry se značkou Julbo 

Každý opravdový turista ví (nebo by měl alespoň vědět), že pro 100% zážitek potřebujete nejen kvalitní vybavení, ale také kvalitní turistické sluneční brýle. Nenechávejte tedy nic náhodě a noste světoznámé sluneční brýle Julbo, které zaručují maximální ochranu před sluncem i v extrémních podmínkách. Jejich ikonický kovový rám, odnímatelné boční štíty a 360° nastavitelné bočnice vám pomohou objevit svět do nejmenších detailů.

Objevujte svět díky turistickým slunečním brýlím Julbo od eyerimu

Julbo Vermont Classic: Ochrana před počasím v každém ročním období 

Jules Baud, zakladatel značky brýlí Julbo, navrhl své první sluneční brýle na žádost hledačů krystalů, kteří si chtěli chránit oči před jasným horským sluncem. Julbo, proslulé svými inovativními a také historicky prvními „ledovcovými“ slunečními brýlemi z padesátých let, jsou nyní dobře známé díky svým víceúčelovýmsportovním brýlím. Sportovní sluneční brýle Julbo jsou pohodlné, drží dobře na tváři, jsou k dispozici v mnoha odvážných a zářivých stylech a barvách a mají za sebou dlouhou historii. Co víc byste od svých nových sportovních brýlí mohli chtít?

Nyní jste opravdu připraveni na svůj oblíbený sport, přátelé! Stačí oprášit kolo, běžeckou nebo turistickou obuv a vyrazit. S vašimi novými dokonalými sportovními slunečními brýlemi konečně uvidíte svět ve skutečných barvách. Víte, kam se vydat nejdříve - jako vždy do e-shopu eyerim. Stačí vyhledat ”sportovní sluneční brýle” a můžete sledovat světě ve všech jeho barvách.