Fantastická hudba, skvělá atmosféra a neuvěřitelné outfity od počátku světa? Ano, mluvíme o letních festivalech! Jejich brány se pomalu otevírají a my v eyerim samozřejmě chceme nejen, aby vaše oči byly chráněny před sluncem, ale také abyste měli co nejlepší možný styl. Ať už jde o sluneční brýle nebo dioptrické brýle, správná volba může vaše letní zážitky povýšit na zcela novou úroveň. Proto jsme pro vás připravili čtyři trendy brýle, s kterými zazáříte (nejen) na letních festivalech.

Zářivé barvy

Léto je o zábavě a množství barev - tak proč by měl být váš festivalový vzhled výjimkou? Pokud chcete být opravdu nápadití, svítivé barvy jsou pro vás to pravé! Zelená, modrá, červená, žlutá, růžová,... volba je jen na vás. Výrazné a svítivé barvy jsou ideální pro vytvoření hravého outfitu a jsou tedy skvělou volbou pro ty, kteří se nebojí ukázat svou jedinečnost.



@styleofbecca

Hledáte něco stylového, ale zároveň cenově dostupného? OiO by eyerim je tou správnou volbou! Bavit se s trendy barevnými brýlemi již od 499 Kč. Ať je váš festivalový styl jakýkoliv, s OiO by eyerim zvládnete každou festivalovou výzvu!


Kočičí brýle

Tyto brýle byly, jsou a vždy budou v módě! Mix retro kouzla a moderního trendu vám dodá nezapomenutelný a sexy vzhled. Jsou ideální pro ty, kteří mají rádi vintage styl a chtějí vypadat elegantně a trendy zároveň.



@
jankasla


Stylová 90. léta

Móda 90. let je zpět a nemá v úmyslu tak rychle odejít. Obdélníkové rámy, drobné kruhové brýle nebo miniaturní kočičí brýle? S žádnými neuděláte krok vedle! Tyto brýle jsou skvělým doplňkem k vintage oblečení, s nímž vytvoří super chic kombinaci.


@sorr.sorrr

Kulaté klasiky

Kulaté brýle jsou jedním z nejuniverzálnějších trendů, kterým jistě nic nezkazíte. Pokud máte rádi klasický a nadčasový styl, který přináší rovnováhu mezi stylem a funkcí, kulaté brýle Ray-Ban, Polaroid či Gucci jsou pro vás jako stvořené.



@styleofbecca

Aktivní duše vždy a všude

Pokud jste fanoušky aktivního životního stylu, ukážete to i na festivalu. Naše sportovní brýle Oakley, uvex či Horsefeathers jsou odolné, praktické a stylové, takže si je můžete užívat při všem, co vás v létě čeká.


@
greceghanem

Jak vidíte, letní festivaly jsou ideální příležitostí k tomu, abyste se odvážili a vyzkoušeli něco nového. Nezáleží na tom, jestli jste milovníkem barev, vintage stylu, minimalistického designu nebo klasických tvarů, na www.eyerim.cz najdete pro sebe vždy to pravé. Nezapomeňte, že správné brýle nejsou jen o ochraně očí, ale také o vyjádření své jedinečné osobnosti. Tak se nebojte experimentovat a užijte si léto naplno!