Každý rok, 7. dubna, slavíme Světový Den Zdraví. Světový Den Zdraví je celosvětový den povědomí a byl založen Světovou zdravotnickou organizací (WHO) na velmi jednoduchém principu - přiměřené a oprávněné zdravotní péči pro každého na světě.

Je neuvěřitelné, že skoro polovina lidí na zemi nemá přístup k řádné zdravotní péči v důsledku finančních nedostatků. WHO mají velmi jasný cíl - zaměřit se na „univerzální zdravotní pokrytí: všichni, všude“, tedy aby každý na světě měl přístup ke zdravotní péči bez strachu z finančních problémů. Od Mezinárodního dne zdraví se bude WHO snažit inspirovat, motivovat a řídit spolupracovníky z UHC (Univerzální zdravotní péče), aby se k těmto činnostem zavázali.

WHO se zabývá nejen těmito neuvěřitelnými cíli, ale také ochranou proti epidemiím, snížením rizika hladu a chudoby a také bojem za rovnoprávnost pohlaví. To jsou opravdu cíle, které by si zasloužili být splněny! 

Samozřejmě byste se neměli starat pouze o zdraví takových orgánů jako plíce, srdce nebo játra, ale zaměřit se také na oči! Měli byste nosit dioptrické brýle ale nějak vám to pořád nevychází? Bojíte se, že budete méně atraktivní? Tak to určitě pokračujte ve čtení, protože od lepšího vidění Vás právě teď dělí jen 3 slova.

1.   Ostrost

Světový Den Zdraví eyerim blog

Snad všichni známe ten pocit zamlženého vidění. Naše suché oči jsou unavené po neustálém koukání do obrazovek počítačů a telefonů, není se tedy čemu divit, že potřebujeme dioptrické brýle! Mimochodem, slyšeli jste o ochraně před modrým světlem? Určitě byste si měli přečíst více a o škodlivosti modrého světla se něco dozvědět. S Vašimi novými oblíbenými brýlemi bude Váš svět hned krásnější a ostřejší. Tak proč to tedy nezkusit?

2.   Dostupnost

Světový Den Zdraví eyerim blog

Přátelé, je 21. století a všichni jsme online. A zejména v těchto časech jsou všechna nákupní centra kvůli COVID-19 uzavřena, co ale není překážka. Na naší stránce najdete funkci Magic Mirror, kde si můžete snadno vyzkoušet své dioptrické brýle bez stresu a aniž by na vás koukali další lidí. Co takhle mít vytoužené a cenově dostupné dioptrické brýle z eyerim collection doma už za pár dní? S námi je to možné! Tady najdete nespočetně mnoho slunečních brýlí, které vám bezpečne doručíme až domů.

3.    Svůdnost

Světový Den Zdraví eyerim blog

Je to jednoduché – s novými dioptrickými brýlemi prostě budete vypadat mnohem atraktivnější. To je známý fakt. Je dokázáno, že s brýlemi vypadá člověk chytřejší, a proto I přitažlivější pro opačné pohlaví (nebo stejné pohlaví, jak chcete). Chytrý je je prostě sexy! Chcete držet krok s posledními trendy? Dopřejte si módní dioptrické brýle z eyerim collection a udělejte tak módní prohlášení, které si každý bude přát. Cena našich dioptrických brýlí začíná již od 1499 Kč + čočky jsou v ceně. Není to skvělé?