Den svatého Valentýna je už za rohem a největší výzva pro následující dny je tedy jasná – najít dokonalý dárek pro VAŠEHO miláčka. To je úkol, který sice na začátku leckdy působí jako brnkačka, ale nezřídka se může zvrhnout ve vyděšené hledání dárku na poslední chvíli a vyústit v něco, co nazýváme slovem „katastrofa.“ Naštěstí máte nás. Vždy připravené podat pomocnou ruku! Překvapte vaši lásku novým párem značkových slunečních brýlí – však za chvilí už je tu jaro - či pro ni/něj vyberte dioptrické brýle ve stylu, který zbožňuje. Pokud by se vám hodila trocha inspirace, podívejte se na kousky, které jsme pro vás k Valentýnu speciálně vybrali, a nahlédněte do našeho Průvodce valentýnskými dárky pro ni a pro něj.

DARUJTE NĚCO NEČEKANÉHO

Klasika není nuda a dobrý vkus – to je pravá láska. Sáhněte po tradiční volbě a neuděláte chybu. Pokud hledáte sluneční brýle pro svou dámu, vyzkoušejte Ray-Ban Erika – nadčasovou klasiku dostupnou ve více než deseti barevných kombinacích. Má je každá moderní žena! Jestli uvažujete nad dioptrickými brýlemi, naším favoritem, který v sobě snoubí eleganci a dobrý vkus, jsou obroučky Vogue VO5151 2533. Jejich uhlazený tvar v kombinaci s neutrální opálově-pískovou barvou bude na vaší dámě vypadat prostě dokonale.

Tipy na Valentínsky darček

Co může být lepším dárkem pro vašeho muže, který miluje klasiku a kvalitní sluneční brýle, než obroučky vytvořené z příjemného přírodního materiálu. Brýle Kerbholz Albert Rosewood jsou vyrobeny z toho nejkvalitnějšího dřeva a snoubí v sobě jak kvalitu, tak i čistý design stylu wayfarer. Co se týče dioptrických brýlí, naší volbou pro muže vašeho srdce by byly Persol Classics PO3012. Značka Persol, která na trh přináší své jedinečné výrobky už více než 100 let, nabízí vysokou kvalitu a italskou tradici a uspokojí i ta nejsofistikovanější srdce. Persol Classics mají všechno – klasický tvar, klasické barvy a klasickou energii.

Tipy na Valentínsky darček

DARUJTE SEBEVĚDOMÍ

Večerní rande občas vyžaduje trochu odvahy a i my máme něco pro ty, kteří se nebojí odvážit. Ženy zbožňují módu a sluneční brýle nejsou výjimkou. Funky Marc by Marc Jacobs MMJ476/S se zrcadlovými skly obrátí svět vaší milované polovičky vzhůru nohama. Pokud hledáte sluneční brýle, které opravdu oslní vašeho módního maniaka, zkuste model Prada PR15TV. Jeho lehké obroučky jsou ideální na celodenní nošení, mají trendy dvojitý nosník a zaručí vám jak italskou kvalitu, tak i velkolepý vzhled. Kdo řekl, že jen Ďábel může nosit Pradu?

Tipy na Valentínsky darček

U muže, kterému záleží na módě a dobře se vyzná v posledních trendech, bude vaše honba za správným dárkem vyžadovat nějaké znalosti. Už jste slyšeli o řadě Blaze od Ray-Ban? Jedná se o kolekci, které byste opravdu měli věnovat pozornost! Ray-Ban Blaze Clubmaster jsou dokonalým příkladem inovace nabízející čisté a moderní zpracování ikonického tvaru „clubmaster.“ Vsadíme se, že je váš miláček bude chtít hned ve všech šesti barevných kombinacích, které jsou dostupné. Pokud váš muž upřednostňuje u brýlí módu před praktičností, nabídněte mu kompromis. Persol PO3143V z Calligraphy Edition zvládá obojí. Tato speciální kolekce vládne neobyčejnými barevnými kombinacemi a nezaslouží si být nošena bázlivkami, kterým chybí odvaha.

Tipy na Valentínsky darček

DARUJTE NADČASOVOST

Vintage, nadčasoví, ze staré školy – nazývejte je, jak chce, ale někteří lidé prostě milují cestování časem! Pokud žena vašeho života zbožňuje vintage módu, tak se nějakým super cool slunečním brýlím ve stylu „aviator“ vyhněte. Radši se podívejte na nádherné Dolce&Gabbana DG4270 s květinovým potiskem – nejsou překrásné? Ideální dárek na Valentýna. Sháníte dioptrické brýle? Nebojte se, ani tady vás nenecháme ve štychu. Ray-Ban RX7026 vypadají jak ze starého amerického filmu a vaše dívka si je nepochybně zamiluje. Jsou dostupné v osmi barvách, naším favoritem jsou nicméně ty růžové se zlatými detaily na nosníku a stranicích.

Tipy na Valentínsky darček

Pokud se váš muž tu a tam rád ponoří do retro módy a zná definici slova „vintage,“ nemá smysl dávat mu cokoliv jiného než sluneční brýle Persol PO9649S. Tyto brýle paří do speciální edice s vintage nádechem, kterou Persol uvedl na trh - Vintage Celebration Special Edition. Tato kolekce nabízí jak kvalitu, kterou se značka Persol proslavila, tak i její vybroušený styl. Naším vintage tipem na valentýnský dárek pro vašeho miláčka jsou Dolce&Gabbana DG3270. Rám jak ze staré školy, zajímavá kombinace neutrální šedé a hnědé barvy a ten nejkvalitnější materiál – váš muž bude vypadat, jak kdyby obchodníkovi ze 60. let z oka vypadl.

Tipy na Valentínsky darček

Láska je ve vzduchu a kvalitní značkové brýle jsou pro toho, koho milujete, fantastickým dárkem. Pokud by se vám hodila ještě nějaká inspirace navíc, podívejte se ZDE do kompletní verze Průvodce valentýnskými dárky a najděte si svůj kousek v naší pečlivě poskládané valentýnské kolekci. S láskou, eyerim.