Valentýn. Pro některé romantický den. Pro ostatní jen další čtvrtek. Bez ohledu na to, zda jste jste single, nebo jste již pravou lásku našli, vsadíme se, že občas zapomínáte na tu nejdůležitější osobu, kterou jste VY.

Udělejte si své oblíbené jídlo na večeři, dopřejte si pohodový den, oblíbený cvik na zadek, koupi perfektních brýlí... cokoli chcete, jednoduše si to dopřejte. Valentýn je přeci o lásce, ne? Co takhle začít u seba? Měli byste. Zasloužíte si to. Připravili jsme roztomilé Valentýnské překvapení, dokonalý dárek pro vaše blízké nebo pro vás je teď snadný a rychlý.

4 značky brýlí, 4 další důvody proč se zamilovat:

MINIMALISTICKÉ KOMONO

 

Jednoduchost je nejvyšší sofistikovaností. Výrazně spontánní, minimalistické a pútavé. Komono je nejlepší volbou, abyste se každý den cítili jedinečně. Zkuste to. Dobře?

PRVOTŘÍDNÍ RAY-BAN

 

Nejen díky špičkovému stylu, vysoce kvalitním produktům a autenticitě je Ray-Ban již po generace oprávněne jedničkou. Prostě to nej. Doslova. A vy budete totéž. Letos se staňte prvotřídní, ju?

 

NEBOJÁCNÉ MIU MIU

 

Dámy po celém světě, poslouchejte! Letos na Valentýna buďte imaginitivní, emancipovanou a silnou ženou. Miu Miu je avantgardní, hravá a sofistikovaná sestra slavné značky Prada.

 

CHYTRÝ PERSOL

 

Buďte jak Persol. Buďte chytrý. Buďte hrdý. Buďte opravdoví. Buďte jedinečný. Není nic podobné jako nádherně ručně vyrobené brýle Persol, věřte nám. Beztak jste krásný...

To je snad vše k Valentýnu od nás. Pokud si nejste jisti, zda vybrané brýle budou vyhovovat vašemu milému obličeji, vyzkoušejte je pomocí našeho virtuálního zrcadla. Je to snadné a bez stresu, potřebujete jen webovou kameru nebo fotku. Netušíte, jaký typ je váš obličej? Podívejte se na náš článek o typech obličeje a vyberte si perfektní brýle. Teď honem, běžte se trochu zabavit s eyerimem. Vše je na vás.