Milí přátelé, všichni jsme v šoku a zoufalství z událostí, které se dějí na Ukrajině. Válka je zničující událost bez ohledu na to, kde se odehrává. V eyerim stojíme u obyvatel Ukrajiny a nabízíme naši podporu.

Zasdílíme s vámi informace o tom, jak může kdokoli pomoci Ukrajině v těchto náročných časech. Připravili jsme také materiální pomoc statečné ukrajinské armádě a malou ekonomickou podporu ukrajinským uprchlíkům hledajícím práci na Slovensku.

Dnes jsme poslali 4 balíčky plné vysoce kvalitních brýlí uvex s čirými skly na jakoukoli outdoorovou aktivitu. Tyto brýle poskytují 100% ochranu před UVA, UVB a UVC zářením až do vlnové délky 400 nm a díky měkkým nosníkům a postranicím jsou velmi lehké a pohodlné.

Také jsme se rozhodli, že z každé objednávky uskutečněné během března věnujeme 1 euro na podporu organizace Červený kříž, která pomáhá ukrajinským uprchlíkům v Evropě.

Je načase držet spolu. Jak můžete pomoci?

FINANČNÍ POMOC (bankovní převody v USD, EUR a mnoha jiných měnách) darováním důvěryhodným organizacím, jako jsou:

✔️ Národní banka Ukrajiny

✔️ Nadace „Vraťte se živí“.

✔️ Pomoc ukrajinským uprchlíkům

✔️ Podpora ukrajinské armády

MORÁLNÍ PODPORA

✔️ Utěšte své ukrajinské přátele a příbuzné, zkontrolujte je a pomozte jim zjistit důležité informace o podmínkách pro ukrajinské uprchlíky v zahraničí.

✔️ Přidejte se k demonstrantům na ruských velvyslanectvích/shromážděních na podporu Ukrajiny.

✔️ Ukažte podporu na sociálních sítích (nezapomeňte si vždy zkontrolovat své zdroje a nesdílejte citlivé informace, např. vojenské cíle nebo místa).

LOGISTICKÁ POMOC

✔️ Na hranicích jsou dlouhé rady, ale někteří lidé mají povolený výjezd (kromě mužů ve věku 18-60 let). Pokud umíte zajistit odvoz z hranic, ubytování pro uprchlíky nebo i dočasnou práci, udělejte tak.

Stůjme spolu s Ukrajinou a ukažme zlu, že láska, mír a statečnost vždy zvítězí!