Na jaře je všechno prostě parádní, no ne? Slunce svítí, květiny vykvétají, tráva se zase zelená, všichni lidé září a dostávají novou chuť do života. Alespoň my takhle letošní jaro vidíme. Ale nezapomínejme ani na skvělou módu, která s novým jarem vždy přichází – všechny ty barvy, motivy a střihy. Nejen oblečení podléhá novým jarním trendům, ale také pro naše brýle jsme vybrali svěží vzhled.

NEJPOPULÁRNĚJŠÍ STYLY

Tři z našich milovaných blogerů přináší své oblíbené modely slunečních brýlích pro jarní inspiraci.

Sportovní sluneční brýle

 

Natallipa je součástí týmu eyerim už docela dlouho. V eyerim ji vnímáme jako výraznou ženu, která je schopná dokázat doslova cokoliv. Je vtipná, krásná, odvážná a vybrala si tento sportovní unisex model slunečních brýlí Uvex Sportstyle, v němž vypadá prostě skvěle. Pokud to není zrovna váš styl, ale i tak máte rádi sportovní modely, rozhodně si prohlédněte i ostatní sluneční brýle Uvex, které nabízíme. Jsme si jistí, že si určitě vyberete!

Ozdobné obroučky

 

Ivana aka Sweet Lady Lollipop je slovenská módní blogerka, která se dění v eyerim už nějakou dobu účastní. Je velmi elegantní, ale také velmi přirozená. Když jsme se jí zeptali, co si myslí o těchto brýlích Marc Jacobs, řekla: “Brýle Marc Jacobs se zlatými obroučkami jsou skvělé – elegantní a extravagantní kousek. Perfektně se hodí k jednoduchým outfitům, ale i k retro oblečení. Proto jsem dnes zvolila tento outfit s jemným retro nádechem.“

BAREVNÉ TRENDY

Jasné barvy jsou určitě neodmyslitelnou součástí léta. Možná jste spíše na zářivé odstíny a možná celý rok raději nosíte černou – tak či tak, rady našich blogerů vám jistě pomohou.

Unikátní barevné brýle

 

Ať už chcete rozjasnit svůj elegantní černý outfit zářivým detailem, nebo chcete skrýt svůj unavený obličej bez make-upu, určitě sáhněte po těchto černých, zelených a červených slunečních brýlích Gucci. I Natália ví, že Gucci je vždy dobrá volba.

Jednoduché mléčné obroučky

Michael Kors Adrianna Sunglasses in Milky Crystal Colour with Smoke Gradient Lenses for Women Michael Kors Adrianna Sunglasses in Milky Crystal Colour with Smoke Gradient Lenses for Women

“Růžovou barvu, a zvláště odstín fuchsia, je těžké zkombinovat, pokud nechcete vypadat jako cukroví”, řekla krásná Rebeka ze blogu Style of Becca, která má jasný přehled o tom, co je zrovna v módě. “Nikdy nekombinuji jasné barvy s černou, jelikož se mi to zdá příliš laciné. Vyzkoušela jsem kombinaci růžové a mnoha odstínů hnědé a to se mi opravdu líbí! Po tomto outfitu určitě opět sáhnu.”  Chcete vypadat jako Becca? No, my určitě ano. Obstarejte si tyto sluneční brýle Michael Kors nebo tyto podobné a užijte si jasný pohled během krásných jarních dnů.

Snová růžová skla

Dolce & Gabbana Sunglasses in Pink Colour with Pink Gradient / Mirrored Pink Lenses for Women Dolce & Gabbana Sunglasses in Pink Colour with Pink Gradient / Mirrored Pink Lenses for Women

“Sledujete svět přes růžová brýle? Není snad nic lepšího. Obzvláště, když vypadají jako tyto od Dolce & Gabbana! Tyto růžové hranaté sluneční brýle jsou snem (skoro) všech moderních znalců a  Dolce & Gabbana nikdy nezklame. Dle mého názoru jsou trošku futuristické a to je také důvod, proč jsem je skombinovala s minimalistickým stylem,” říká Ivana. A my nemůžeme než souhlasit! Všechno je hned lepší s růžovými slunečními brýlemi. Vyzkoušejte je.

SEZÓNNÍ TVARY

Móda střídá své tvary a podoby každou sezónu a slunečním brýlím se to opět nevyhnulo. Svůj tvar mění pořád: jednou jsou obrovské a podruhé zas malinkaté.

Nadrozměrné brýle ve tvaru kočičího oka

Prada Sunglasses in Black / Silver Colours with Grey Gradient Lenses for Women Prada Sunglasses in Black / Silver colour with Grey Gradient Lenses for Women

Pokud se vám zalíbil outfit Sweet Lady Lollipop jako nám, vezměte si inspiraci z její moudré módní rady: “Mom džíny, pruhovaná kravata, vojenská bunda a baret – chtěla jsem, aby tento outfit vypadal nekomplikovaně a mladě. Takové outfity vypadají skvěle doplněny těmito brýlemi Prada. Na první pohled vypadají velmi diskrétně, ale na očích dostávají úplně jinou šťávu. Líbí se mi, jak jsou variabilní – ve tvaru, i v barvách. Můžete je nosit s elegantními šaty, ale i k ležérním outfitům.” Přemýšlíte, zda budou sedět i vám? Objevte náš průvodce tvary obličeje a poté zamiřte na tuto eyerim stránku, dobře?  

Vintage obroučky Browline

Unisex Ray-Ban Blaze Clubmaster Blaze Collection Sunglasses in Matte Black Colour with Purple Gradient Blue Lenses Unisex Ray-Ban Blaze Clubmaster Blaze Collection Sunglasses in Matte Black colour with Puple Gradient Blue Lenses

Ke stylu Beccy se přesně hodí tyto brýle Ray-Ban Blaze Clubmaster! Ona sama řekla: “Miluji tu kombinaci červené a modré, ať už korálově červenou s tyrkysovou, ale i jahodové odstíny s mátovou barvou. Tyto kombinace pro mě značí jaro! Zrcadlové brýle jsou pro mě jarní MUST! Vypadají skvěle, hravě a svěže” No vidíte? Určitě si je pořiďte, tyto Ray-Bany budou jistě rychle pryč!

Klasické oblé obroučky

Unisex Ray-Ban Round Metal Sunglasses in Arista Colour with Crystal Green Lenses Unisex Ray-Ban Round Metal Sunglasses in Arista Colour with Crystal Green Lenses

Oblé Ray-Bany jsou klasika a když po nich sáhnete, jistě se nezmýlíte. Malé nebo velké, Natllipa vypadá skvěle ve všech typech. A vy budete také! Stále přemýšlíte, zda tyto oblé sluneční brýle budou pro vás to pravé ořechové? Blog eyerim vám opět kryje záda - tady je další průvodce tvary obličeje, který vám pomůže se rozhodnout. 

Tak to bylo vše, přátelé – věříme, že vás naši blogeři inspirovali a motivovali vás udělat krok alespoň trošku mimo vaši komfortní zónu. Jsme přesvědčeni, že každá módní diva by měla mít alespoň jedny bláznivé, výstřední a barvené sluneční brýle. Věřte nám, svět se vám v těchto odstínech obrátí vzhůru nohama. Pokud však stále nejste dostatečně inspirováni, podívejte se na tenhle článek, kde jsme vybrali naše oblíbené styly z letošního roku, které vás snad dostatečně namotivují a vy budete moci do letošního jara vkročit ve velkém stylu!