Všestranná a lehká kolekce: pestrobarevné čočky, popové tvary, módní design a ultralehké materiály. Dodejte svému stylu zvláštní nádech originality.

Polaroid je jednou z nejoblíbenějších značek brýlí v naší nabídce. S nejnovější kolekcí pro rok 2020 je naše láska k této značce ještě silnější. Polaroid spojil popové barvy, moderní tvary a ultralehké materiály a vytvořil kolekci brýlí, která přesahuje vše, co jsme kdy dříve viděli. A nezapomeňte - jeho patentované polarizované čočky nabízejí vynikající ochranu Vašich očí.

ŽIVÉ BARVY

Paletu zářivých barev v kombinaci s ještě hravějšími detaily si nesmíte nechat ujít. Tato kolekce je překvapivě pohodlná a Váš styl díky ní bude elegantní a originální.

Polaroid 2020 - kolekce Jaro/Léto, polarizované sluneční brýle eyerim Polaroid PLD6108 / S HK8 / KLPolaroid 2020 - kolekce Jaro/Léto, polarizované sluneční brýle eyerim Polaroid PLD6097/S PJP/XN

HRAVÁ LEHKOST

Sluneční brýle s ultralehkými obroučkami a překvapivě detailními tvary odhalují mladý a výstřední styl. Úzké kovové bočnice a barevné logo Polaroid přidávají další nádech modernosti.

Polaroid 2020 - kolekce Jaro/Léto, polarizované sluneční brýle eyerim Polaroid PLD6097/S PJP/XN Polaroid 2020 - kolekce Jaro/Léto, polarizované sluneční brýle eyerim Polaroid PLD6113/S 92Y/DL

NEKONEČNÁ ZÁBAVA

Klíčové prvky jedinečné kolekce Kids? Pečlivý design a flexibilita. Zajistěte svým dětem pohodlí a přitom módní vzhled se spoustou barev k nošení ve slunečné dny.

Polaroid 2020 - kolekce Jaro/Léto, polarizované sluneční brýle pro děti eyerim Polaroid Junior PLD8039/S 010/C3 Polaroid 2020 - kolekce Jaro/Léto, polarizované sluneční brýle pro děti eyerim Polaroid Junior PLD8038/S 35J/M9

Je na čase přestat vás nudit chvalozpěvy na brýle Polaroid. Máme pro Vás upřímný návrh: Nyní, když jste si přečetli, co všechno tato kolekce nabízí, nechcete se na ni podívat zblízka? A pokud se Vám líbí to, co vidíte - už i vrabci na střeše si cvrlikají o tom, že v e-shopu eyerim seženete skvělé nové brýle.