I v těch nejtemnějších časech se těšme ze světla. To je poselství nejnovější kampaně Ray-Ban „You're On“, která se věnuje touze po spontánnosti a autenticitě. 

Je čas být sám sebou a užívat si chvíle autentické, nespoutané radosti. Prožijte každý okamžik se svým pravým já, se spontánními reakcemi a bez ohledu na to, kdo se dívá. 

 

Kampaň doplňuje nová kolekce věnovaná nejikoničtějším obrubám Ray-Ban. Můžete se těšit na nové interpretace nadčasových modelů od legendárních Wayfarerů z 50. let přes osmiúhelníkové designy z 60. a 70. let až po vintage styl, který je typický pro modely z 90. let. Všechny brýle lze navíc přizpůsobit, aby každý mohl plně vyjádřit svůj individuální styl a osobnost.

CLUBMASTER

Není divu, že vám Ray-Ban Clubmaster navozuje pocit nostalgie. Tento nesmrtelný styl se poprvé objevil již v 80-tých letech, když byl známý jako "The Browline" a byl považován za mužský protejšek cat-eye brýlí pro ženy. Clubmaster se však proslavil zejména po roce 1990, kdy je Denzel Washington nosil ve filmu Malcolm X a Tim Roth a z Tarantinova Reservoir Dogs. V současnosti je Ray-Ban Clubmaster retro symbolem nadčasovosti, oblíbený mezi intelektuály a temi, kterí razí cestu zítřka.

STATE STREET 

State Street Optics má elegantní čtvercový tvar s výraznou acetátovou obrubou. Tento ikonický styl, který je k dispozici v klasických i nových havanských barvách, je inspirován progresivním duchem 70. let. Klasická elegance se v State Street Optics snoubí s moderním designem. 

Dioptrické brýle Ray-Ban model State street od eyerim.cz

JACK

Model Jack přináší nový impuls do klasické kulaté obruby a posouvá tradici k novému dobrodružství. Tenká kovová konstrukce obruby s moderním oblým tvarem je k dispozici v několika barvách od zlaté až po světle hnědou. Tento model si zkrátka zamilujete. 

Dioptrické brýle Ray-Ban model Jack od eyerim.cz 

Prožijte každý okamžik naplno se svým pravým já. Nezapomínejte – s autentickými brýlemi Ray-Ban #YouAreOn!