Jste připraveni na zbrusu nový vylepšený zážitek z online nakupování? Jste připraveni odhodit svůj strach z online nakupování? Víme, že jste! Jsme tu proto, abychom vám zas a znovu ulehčili život. Nakupujte brýle online snadněji než v kamenném obchodě: vyzkoušejte funkci eyerim Magic Mirror. 

Naše funkce Magic Mirror je tu proto, aby vám dokázala, že nakupování online může být velmi rychlé, bez stresu a že přináší skvělé výsledky. Koneckonců žijeme přece ve 21. století! Tak kdo říká, že si své nové brýle nemůžete vyzkoušet v pohodlí vaše domova stejně tak, jak byste si je mohli vyzkoušet v obchodě?

Přesně tak, nikdo. Potřebujete jen webkameru nebo svoji fotografii a můžete začít! Jakmile si v e-shopu vyberete sluneční nebo dioptrické brýle, které se vám líbí, stačí jen nahrát svoji fotografii nebo zapnout webkameru a pak už se můžete kochat tím, jak krásně ve svých oblíbených brýlích vypadáte. A co je ještě lepší – nemusíte se ničím stresovat a odpadne veškerá úzkost a trapnost, kterou možná znáte ze zkoušení brýlí offlline, že?! 

eyerim Magic Mirror, vyzkoušejte si úžasné brýle s naším novým nástrojem pro nakupování online

Proč jsme si Magic Mirror zamilovali

Někteří z vás už to možná zkusili – už nějakou dobu je tato funkce nedílnou součástí eyerim. Tentokrát jsme ji posunuli na úplně jiný level! Můžete si vyzkoušet všechny brýle, jedny po druhých, a nemusíte při tom neustále zapínat a vypínat funkce zrcadla. Kromě toho si můžete výsledky uložit k pozdějšímu prohlížení nebo obrázky posílat svým přátelům s žádostí o jejich rady. Tato funkce slouží skvěle i k prostému vychloubání na sociálních sítích – ano, i sdílet je můžete, až tak je tato funkce skvělá! 

Se stovkami brýlí, ze kterých můžete vybírat, je funkce Magic Mirror vším, co při nákupu nových (slunečních) brýlí potřebujete. Navíc je to velká zábava – ani si nedokážete představit, jak moc jsme se s touto novou funkcí v kanceláři nasmáli při zkoušení vtipných a kreativních brýlí. Taky nás hodně bavilo vymýšlet pro Vás nové video, a hádejte co! Všechny brýle z videa si můžete koupit taky.

eyerim Magic Mirror, vyzkoušejte si úžasné brýle s naším novým nástrojem pro nakupování online

Proč si Magic Mirror zamilujete VY

Představte si tuto situaci: jste na lovu na nové brýle. Už jste si nějaké prohlédli, vybrali pár kousků, které se vám líbí, a už zbývá jen vyzkoušet si je a koupit. Musíte si udělat čas na cestu do obchodu ve městě. Nemají žádný z těch modelů, které se vám líbily. Vaše plány se najednou zkomplikují.

No počkejte. Neexistuje způsob, jak se těmto nepříjemnostem vyhnout? Máte pravdu, existuje. A ano, vaší záchranou je právě Magic Mirror. At už se válíte na gauči v obýváku, nebo cestujete, sáhněte po svém telefonu nebo laptopu a jděte na to. Váš nákup bude rychlý a bezbolestný – jakmile najdete ty pravé, okamžitě si je můžete objednat. Je to opravdu tak jednoduché. 

Není důvod, proč se bát online nakupování. S Magic Mirror si můžete vyzkoušet tisíce modelů brýlí během několika minut bez toho, abyste se museli pohnout ze židle. Je to pohodlné, je to zábavné a ano – je to magické. Tak honem, pospíchejte do e-shopu eyerim a pobavte se!