Hledání svého já zní jako dost práce. A kdo na to má čas? Podívejte se na naše nové krátké a velmi profesionální rady, jak se ponořit do nitra své duše a najít dokonalé odpovědi na základní existenční otázku: „Kdo vlastně jsem?“ Odpovědí jsou sluneční brýle, samozřejmě.

Co to vlastně znamená „najít své vlastní já“ nebo „být sám/sama sebou“? Upřímně, kdo ví? Několik dnů jsme strávili pečlivým hledáním něčeho smysluplného, co by nám pomohlo zjistit, kdo jsme, nebo alespoň nás k tomu přiblížit. A upřímně řečeno, nenašli jsme snad žádný článek, který by nezněl lacině nebo děsivě.

I přes to, že se sami můžeme čas od času chovat trošku děsivě nebo lacině, není to případ naší značky. A tak jsme se sami sebe zeptali „Jak může člověk najít své já s eyerim?” – no a to už je úplně jiná otázka! Protože sluneční brýle z vás mohou udělat naprosto odlišnou osobu! Stále hledáte odpověď na otázku, kým vlastně jste? No co… Prostě si pořiďte svůj oblíbený model slunečních brýlí a ukažte všem své opravdové já! Kdo říká, že vaše musí být každý den stejné?

 

Find yourself on eyerim

Buďte tím, kým chcete být. Nebojte se vybočit z davu. Ať si vás lidé pamatují díky věcem, které jste dokázali. Ať už to vše záleží na vaší aktuální náladě nebo na tom, jaké sluneční brýle si ráno vyberete – pro nás jste i tak skvělí!

Perfektní předstírání

To se lehce řekne, ale těžko dělá – ano, my víme. Proto jsme si připravili pár příkladů, jak dokonale předstírají některé z nejosobitějších a nejstylovějších celebrit. Nevíme sice, jestli už tito lidé zjistili, kým opravdu jsou, jedno je ale jisté – pokud ne, umí to skvěle předstírat.* Tak se na ně pojďme podívat…

ELEGANCE

Find yourself on eyerim Jak být elegantní

Co je to za divný výběr, říkáte si? Na první pohled se to tak může zdát, ale překrásná Audrey Hepburn, fešák Johny Depp a influencer Drake mají něco společného (nikdy jsme nečekali, že tuto větu řekneme): Jsou vždy styloví a elegantní! Svým perfektním způsobem.

Find yourself on eyerim se slunečními brýlemi Just Cavalli JC908S 21C v bílé nebo šedé barvěFind yourself on eyerim G-Star Raw v modré a stříbrné barvěFind yourself on eyerim se slunečními brýlemi Ray-Ban RB3595 901380 ve zlaté nebo zelené barvě

Vyzkoušejte Magic Mirror

 

ODVAHA

Find yourself on eyerim Jak být odvážní

Nemusíte se každý den cítit tak odvážní jako Elton John, ale proč se občas trochu neodvázat? Kdo říká, že musíte pořád nosit jen nudné černé sluneční brýle? (bez urážky, Anna Wintour, obdivujeme tě!) Okořeňte svůj vzhled! V tomto ohledu neexistují žádné limity a to je skvělé. Pokud si chcete vyzkoušet některý z osobitých modelů z našeho e-shopu eyerim ještě před tím, než si jej objednáte, využijte naši kouzelnou funkci Magic Mirror. Opravdu dokáže (virtuální) zázraky.

Find yourself on eyerim with Marc Jacobs MARC355/S KB7/UZ Sunglasses in Grey and Red ColourFind yourself on eyerim with Chloe CE745S 272 Sunglasses in Purple and Brown ColourFind yourself on eyerim with Miu Miu MU04TS 54Z139 Sunglasses in Transparent and Grey Colour

Vyzkoušejte Magic Mirror

 

PŘEDBĚHLI SVOU DOBU

Find yourself on eyerim Jak předběhnout svou dobu

James Dean, Gigi Hadid a A$AP Rocky. Ano, lidi, také si nemůžeme představit žádné atraktivnější trio. Co mají všichni společné? Jsou ranními ptáčaty, co se týče módy a dokážou vždy oslnit každého svým výběrem slunečních brýlí. A to vy můžete také! Stačí si vybrat ten model, který se ostatní bojí nosit, ok? Poděkovat nám můžete později.

Find yourself on eyerim with Persol PO3199S 1079R5 Sunglasses in Havana and Grey colourFind yourself on eyerim with Vogue LAFAYETTE GIGI HADID 2019 COLLECTION VO4138S 352/11 Sunglasses in Black ColourFind yourself on eyerim with Dsquared2 MILES DQ0304 98N Sunglasses in Green Colour

Vyzkoušejte Magic Mirror

 

No, uznáváme – nejsme žádný Tony Robbins nebo Michael Scott, když přijde na existenční otázky. Takže naší poslední radou je: Prostě buďte sami sebou a všem své já ukažte! Ať už jde o sluneční brýle, oblečení nebo divnou hudbu, kterou rádi posloucháte, nikdy se nestyďte za to, kým jste. A to je první krok k tomu, abyste své já doopravdy našli. A ty sluneční brýle budou také určitě fungovat!

*Upřímně se omlouváme všem, kteří nesouhlasí s naším výběrem celebrit.