Týdny módy jsou vždy něco velkého. Nezáleží na tom, jestli jste fanoušci módy nebo ne, o týdnech módy už jste určitě slyšeli – jsou prostě všude. Nové neuvěřitelné trendy, nadpozemské móla a všechny ty celebrity, influenceři a fashion blogeři, kteří se při této speciální příležitosti sejdou, aby se podívali, jak  vypadají ty nové kousky, po kterých bude za několik měsíců každý šílet. Říkali jsme si, že zachytíme několik osob, které nás upoutaly svým stylem mimo mola módních přehlídek – street stylové legendy. Pohodlně se usaďte, jdeme na to. Všichni vypadají fantasticky!

TÝDEN MÓDY NEW YORK: Haute Couture 2019

Ten úplně první týden módy tohoto roku proběhl ve městě, které nikdy nespí – v jedinečném New Yorku. Překypoval těmi nejnovějšími trendy a nepopiratelně stylovými lidmi. Doufáme, že se nám na následujících fotografiích alespoň zčásti podařilo zachytit atmosféru tohoto města.

#1

Týden módy New York 2019, kolekce podzim/zima, obdélníkové sluneční brýle Polaroid v černé barvě

Tento týpek je fakt super. Ten newyorský styl z něj prostě září! Elegantní, ale i přesto ležérní, zvolil jeden z největších trendů nadcházející sezóny – černé obdélníkové sluneční brýle. Tyto sluneční brýle Polaroid vypadají skoro identicky, že? Pokud jsou obdélníkové obroučky to, co právě hledáte, tyto nebo tyto sluneční brýle vás jistě zaujmou.

#2

Týden módy New York 2019, kolekce podzim/zima, kulaté sluneční brýle Ray-Ban

Anděl! Bílá barva působí vždy tak elegantně, ať je roční období nebo momentální trend jakýkoliv. A nezapomínejte na zlaté pravidlo: Jakýkoli outfit si zvolíte, dotáhněte ho k dokonalosti pomocí doplňků! A brýle jsou samozřejmě tou nejlepší volbou - asi vás nepřekvapí, že to tvrdíme právě my. Kulaté sluneční brýle budou i letos opět v módě! Jako například tyto klasické kulaté brýle Ray-Ban! Pokud není tento model zrovna vaším šálkem kávy, určitě si prohlédněte tyto sluneční brýle značky Tommy Hilfiger nebo tyto od Marc Jacobs.

#3

Týden módy New York 2019, kolekce podzim/zima, dioptrické brýle pilotky Marc Jacobs

Elegantní. Chytrá. Šik. Neuvěřitelně přirozená a pohodová. Tak bychom popsali tuto překrásnou dámu. S dioptrickými brýlemi typu pilotek je její look kompletní! V našem eyerim e-shopu máme tyto dioptrické brýle Marc Jacobs a dovolíme si tvrdit, že vypadají skoro stejně. Anebo možná vyzkoušejte tyto obroučky značky Dior, tyto od Guess anebo tyto od Ray-Ban General Optics. Vaše looky budou kompletní s kterýmikoli z nich.

TÝDEN MÓDY LONDÝN: Haute Couture 2019

Londýn je magické město. Se svou neskutečnou kombinací historické a moderní architektury a překrásnou směsicí kultur, názorů a stylů prostě neexistuje žádné jiné místo jako Londýn.

#1

Týden módy Londýn 2019, kolekce podzim/zima, sluneční brýle pilotky Ray-Ban

Jednoduchost ve své největší kráse! Půvabné a šik, stejně jako (nejspíše) všichni Londýňané. Pilotky byly obrovským hitem devadesátých let a v posledních letech prodělávají skvělý návrat! Prohlédněte si tyto sluneční brýle Ray-Ban nebo tyto sluneční brýle Michael Kors a představte si, jak krásně v nich budete vypadat.

#2

Týden módy Londýn 2019, kolekce podzim/zima, mini sluneční brýle Vogue Gigi Hadid Tiny v černé barvě, sluneční brýle ve stylu Wayfarer BOSS by Hugo Boss v černé barvě

Power couple. Couple goals. Existuje ještě nějaký jiný mileniálský cool výraz pro popis páru, jehož součástí by chtěl být každý z nás? No, tihle dva vypadají bezvadně. Ty sladěné barevné tóny a také sladěné brýle vypadají prostě fantasticky. Tyto sluneční brýle Vogue x Gigi Hadid pro ni, tyto od BOSS by Hugo Boss pro něj. A co tato nová mini kolekce?! Tak už si nějaké pořiďte, vyrazte do ulic se svou drahou polovičkou a buďte tak cool a pohodoví jako tihle dva, ok? To je vše.

#3

Týden módy Londýn 2019, kolekce podzim/zima, sluneční brýle s jedním sklem Ralph Laurent

Jak je možné, že každý v Londýně vypadá tak pohodově a nenuceně, i když pořád někam spěchá? Máme se tam snad přestěhovat? Pomohlo by to? Asi ne. Tato krásná dívka sáhla po neutrálních barvách, které jí dodávají skromný a inteligentní vzhled, no a pak BUM! Přidala křiklavě zelený rolák a sluneční brýle s jedním sklem! Ví moc dobře, co dělá. Tyto sluneční brýle s jedním sklem od Ralph Lauren vypadají velmi podobně! Nebo možná zkuste tyto brýle značky Diesel nebo tento kousek od Versace. Poděkujete nám později.

TÝDEN MÓDY MILÁN: Haute Couture 2019

Ciao, Miláne, brouku! Zamilováváme se do tebe každý rok, zas a znovu. Proč? Pár důvodů je zde...

#1

Týden módy Milán 2019, kolekce podzim/zima, oversized sluneční brýle Dolce & Gabbana

Královna kombinace černé a bílé. Uhlazený účes a monochromatické elegantní doplňky – no a look je a světe. Oversized sluneční brýle nikdy nevyjdou z módy, ať už se stane cokoliv. Jsou praktické a vypadají báječně, elegantně a nadčasově. Oversized sluneční brýle Dolce&Gabbana nikdy nezklamou. Nebo se podívejte na tento kousek od značky Prada anebo tyto brýle Giorgio Armani a určitě najdete ty pravé!   

#2

Týden módy Milán 2019, kolekce podzim/zima, sluneční brýle pilotky Emporio Armani v modré barvě

To je ale klenot! Jakoby vystřižený ze seriálu Matlock, že? Tak tento kluk si promyslel každý detail svého outfitu a my jsme si opravdu oblíbili lidi, co se nebojí být ve volbě doplňků trošku extra! Tyto sluneční brýle Emporio Armani budou dozajista vypadat skvěle i na vás! Nebo raději tyto brýle Gucci? Volba je na vás.

#3

Týden módy Milán 2019, kolekce podzim/zima, cat-eye dioptrické brýle Giorgio Armani

Milujeme krásné outfity s trenčkoty! Vždy nás totiž přepadne nostalgie a vzpomínky na inspektora Gadgeta a hned máme den veselejší! A tato dívka splňuje naše požadavky dokonale – asi se shodneme na tom, že ne každý má na to nosit podobný trenčkotový outfit s takovou sebejistotou! Když k němu však přidáte skvěle vybrané brýle, bude to to pravé ořechové! Skvělé budou například tyto dioptrické brýle Giorgio Armani nebo tyto podobné od značky Web. Držíme palce!

TÝDEN MÓDY PAŘÍŽ: Haute Couture 2019

Paříž – město lásky, módy, croissantů, neuvěřitelné architektury a charakteristického stylu. Pařížský týden módy je vždy obrovskou záležitostí, obzvláště pak v tak okouzlujícím městě. Jaký street style nám letos padl do oka? Uvidíte!

#1

Týden módy Paříž 2019, kolekce podzim/zima, cat-eye sluneční brýle Fossil v černé barvě

Elegantní, jedinečný, sexy a vyspělý – tento styl sluší každému, ale ne každý má odvahu na to, aby se do něj opravdu ponořil. Tato žena se do toho však vrhla po hlavě. Zkuste přidat tyto tmavé sluneční brýle Fossil ke svým outfitům a uvidíte, že se náhle spatříte v úplně novém světle. (ANO, BUDE TO TAK! Protože jsou to sluneční brýle, takže je jasné, že se uvidíte v jiném světle, hahaha. Chápete? Ne? Ok.)

#2

Týden módy Paříž 2019, kolekce podzim/zima, obdélníkové sluneční brýle Diesel

Tak toto je doslova celá Paříž na jednom obrázku – obyčejná, ale tak krásná! Pamatujte na to, že pokud chcete vypadat uvolněně a šik jako tato dívka, stačí jen vybrat ty správné brýle. Výše jsme zmínili, že obdélníkové sluneční brýle jsou letos bomba a tato módní diva už o tom jistě slyšela. Vybrala si sluneční brýle, které jsou nápadně podobné těmto slunečním brýlím Diesel nebo i těmto krásným brýlím Komono. A které si zvolíte vy?

#3

Týden módy Paříž 2019, kolekce podzim/zima, sluneční brýle Moschino

Denim is the new black. Když riflovinu spojíte s teplým rolákem a nápadnými sportovními slunečními brýlemi, nebudete litovat. Tenhle týpek ví, o čem mluvíme, proto si vybral výrazné sluneční brýle podobné těmto a těmto od značky Moschino, nebo i tomuto klenotu Tommy Hilfiger. My z toho outfitu šílíme!

Doufáme, že vám tato malá ochutnávka z letošních týdnů módy přinesla radost a inspiraci – o to se koneckonců vždy snažíme. Hlavně buďte vždy sami sebou a vybírejte si oblečení, knížky, práci, styl a brýle, které se líbí vám. Díky tomu se vaše sebevědomí vyšplhá na správné hodnoty! Chtěli jsme vám jen říci, že jste skvělí a krásní, i když na týdny módy nechodíte a ani nesledujete poslední trendy. Ok? No a teď si rychle pospěšte do e-shopu eyerim! Je to tam bezva.