Trávíte hodiny rozhodováním, které sluneční brýle vám sluší nejlépe? Dobře padnoucí sluneční brýle vám mohou dopomoci ke skvělému vzhledu! Věděli jste, že brýle, které vám nejlépe sednou, určíte podle tvaru obličeje? Pokud ne, dnes se na vás obrátilo štěstí! Přečtěte si náš týdenní návod, jak sladit sluneční brýle s tvarem svého obličeje. Oválné tváře, buďte na pozoru!

Chcete-li dosáhnout stylového vzhledu a najít ty pravé brýle pro váš tvar obličeje, jako první je nutné určit, jaký tvar obličeje vlastně máte. Rozlišujeme mezi čtyřmi základními tvary obličejů oválný, obdélníkový, srdcový a kulatý. Pro určení vašeho tvaru obličeje není zapotřebí pravítko, jednoduše jej odhadnete rozpětím prstů. Jelikož je dnešní příspěvek určen pro oválné obličeje, pojďme se podívat na jejich příznačné vlastnosti:

•  váš obličej je protáhlý a úzký

•  vaše brada je nepatrně užší než vaše čelo

•  váš obličej je nejširší u lícních kostí

•  vaše spodní čelist je zakulacená a neobsahuje žádné tvrdé linie

Tak co si myslíte? Máte oválný typ obličeje? Pokud je vaší odpovědí ano, pak byste měli číst dál a zjistit více o brýlích, které jsou pro vás a váš skvělý vzhled předurčeny. Pojďme se podívat, jaké brýle jsou pro vás, oválné obličeje, ty pravé. Představujeme vám speciální výběr slunečních brýlí, které byste měli určitě zvážit, ať jste muž nebo žena.

DÁMY

Máte štěstí! My ostatní můžeme jen tiše závidět. Váš obličej je „čisté plátno“ pro jakékoli brýle. Bez obav si můžete vybrat jakýkoli styl. Nezahazujte příležitost vyhrát si s celou škálou barev, tvarů a zakřivení  neexistují pro vás doslova žádné meze. Retro cat-eye nebo kulaté obruby jdou dobře k vašim lícním kostem. Klasické Ray-Ban Aviator nebo Ray-Ban Erika vám také vždy skvěle padnou.  Na druhou stranu obdélníkové či trendy čtvercové obruby krásně vyváží vertikální orientaci vaší tváře. Ať už se rozhodnete pro futuristické brýle Dior, hravé brýle Fendi nebo elegantní brýle MiuMiu váš vzhled vždy vynikne!

Perfect match for your face shape oval face sunglasses

PÁNOVÉ

Dobrá práce, vyhráli jste geneticky jackpot! Hádám, že na stránkách eyerim určitě strávíte nějaký čas hledáním dokonalých brýlí. V případě oválného obličeje, který je vyšší než širší, jsou vaše možnosti neomezené. Užijte si experimentování! Nadměrné a smělé tvary, např. typ aviator jsou pro vás nejlepší. Prohlédněte si brýle Ray-Ban Aviator, popř. ztělesnění elegance, brýle Persol, nebudete zklamaní! Vaše obličejové proporce na druhou stranu krásně vyváží obdélníkové obruby. Pokud jste sportovní nadšenec, Oakley nabízí bezvadné obdélníkové tvary vhodné pro všechny sportovní aktivity. Nakonec si nezapomeňte pohrát s povrchovou strukturou, která vyhoví vašemu osobnímu stylu. Designerské speciality jako Dior či Marc Jacobs ty všechny vám leží u nohou.

Vyzkoušejte na eyerim naše virtuální zrcadlo, který vám pomůže zjistit, co vám padne nejlépe. Vyzkoušejte si jej sami nebo si názor vyžádejte od kamaráda. Prohlédněte si naši nabídku slunečních brýlí pro oválné obličeje. Pokud nepatříte do skupiny perfektně tvarovaných tváří, která nemá s výběrem perfektních slunečních brýlí žádné potíže, nepanikařte! Na výběr zbývá celá řada stylů. Buďte na pozoru v příštím návodu si představíme perfektní kombinace pro naše milované tváře ve tvaru srdce!