Vítejte zpět v našem týdenním průvodci obličejových tvarů! Jak již dobře víte, úchvatného vzhledu lze snadno dosáhnout po určení svého tvaru tváře. Minulý týden jsme představili několik tipů pro oválné obličeje. Dnes je krásně a slunce pořád svítí  pojďme si něco říct o obličejích ve tvaru srdce!

Zaprvé je důležité vědět, jak poznáme, že máme obličej ve tvaru srdce. Je to jednoduché, všechny srdcové obličeje sdílí několik charakteristických rysů. Samozřejmě, že je váš obličej podobný srdci, ale to bohužel nestačí. Níže uvádíme charakteristiky, které jsou pro srdcové obličeje příznačné:

• Vysoké a výrazné lícní kosti

• Úzká a protáhlá brada

• Nejširší část vašeho obličeje je v jeho horní části (širší čelo)

• Nejužší část vašeho obličeje je v jeho spodní části

Jackpot? Máte obličej ve tvaru srdce? Pokud ano, jak poznáte, které sluneční brýle vám sluší nejvíce? Pojďme se podívat na sluneční brýle, které náš tým pečlivě vybral pro muže i ženy.

DÁMY

To je krása! Váš obličej se podobá tvaru srdce, což obvykle znamená, že máte protáhlou bradu a širší čelo. Při volbě brýlí byste se měli zaměřit na sladění proporcí svého obličeje  minimalizovat šířku v horní části a roztáhnout bradu. Obličej vám zaručeně vyváží klasika nad klasiky, letecké sluneční brýle typu aviator. Další možností je zvýraznit své lícní kosti nápadnými slunečními brýlemi kočičího tvaru 'cat-eye'. Brýle s polovičním rámem či brýle bez obrouček zde se vám meze nekladou.  Rozbalit to můžete také v trendy brýlích 'browline', nebo dokonce i v kulatých slunečních brýlích. Buďte však opatrní, co se týče barev  tmavé obruby nejsou nic pro vás. 

Perfect match for your face shape heart face sunglasses

PÁNOVÉ

Vítejte ve světě plném krásy! V případě protáhlé brady a širšího čela jsou zapotřebí sluneční brýle, které upoutají pozornost směrem ke spodní části obličeje. Vybírejte obruby, které jsou širší než vaše čelo  brýle typu clubmaster či cat-eye mohou být tou správnou volbou pro muže i ženy. Vylepšete svůj vzhled tenkými stranicemi, brýlemi s polovičním rámem nebo dokonce brýlemi bez obrub  v nabídce je nespočet variant! Když přijde na barvu, svůj vzhled můžete snadno zjemnit volbou světlých barev a detailů, jako je například tortoise. Pokud si naopak přejete výraznější vzhled, volbou číslo jedna jsou pro vás zrcadlovky.

Perfect match for your face shape heart face sunglasses

Nenechte se překvapit širokou škálou možností, které máte. Vašemu obličeji bude slušet mnoho různých stylů. Pokud je toho na vás moc, vyzkoušejte naše virtuální zrcadlo, které naleznete na stránkách eyerim  pomůže vám s výběrem těch pravých brýlí. Vyzkoušejte jej sami nebo pozvěte přátele a požádejte je o názor. Zatím nic? V příštím průvodci obličejových tvarů to nakopneme pro obdélníkové tváře. Těšíme se!