Rok 2020 je v plném proudu, proto vám představujeme nejžhavější trendy letošního roku v blasti brýlí. Připravte se na stále oblíbené modely, nadrozměrné obroučky a mnoho dalšího. Bez ohledu na styl si každý může najít MODEL, který mu bude nejlépe vyhovovat.

NADČASOVÝ AVIATOR

Brýle Aviator nikdy nevyjdou z módy. Ani letošní rok není výjimkou. Ulice jsou zaplaveny klasickými modely slunečních brýlí, jako je třeba Carrera nebo polarizovaný Polaroid. Pokud chcete zůstat na úrovni, určitě si pořiďte Ray Ban Aviator.

Nejžhavější trendy v brýlích 2020 - Nadčasové sluneční brýle Ray Ban Aviator, blog eyerim

TLUSTÉ A GRAFICKY ZPRACOVANÉ OBROUČKY

Objevte brýle, které každého zaujmou. Žluté shades by Arnette ve spolupráci s Post Malone jsou úžasné. Nebo se zamilujte do těchto extravagantních černých slunečních brýlí Versace.

Nejžhavější trendy v brýlích 2020 - Tlusté obroučky slunečních brýlí Versace, blog eyerim

 

ČOČKY V BARVĚ BONBÓNU

Rozjasněte své dny paletou zářivých barev, například tyto sladké sluneční brýle Polaroid si nesmíte nechat ujít. Pro ty, kteří milují zvláštní obroučky, jsou skvělou volbou Ray Ban Hexagonal. Nesmíme zapomenout zmínit minimalistické sluneční brýle Komono s fialovými čočkami.

Nejžhavější trendy v brýlích 2020 - barevné čočky, sluneční býrle Ray Ban Hexagonal, blog eyerim

BABIČKOVSKÉ BRÝLE

A konečně jsou zpět nadrozměrné brýle, jako třeba tyto Ray Ban Square z aktuální kolekce jaro / léto 2020! Vsaďte na model, který by mohla nosit už Vaše babička a oddejte se kouzlu retra - zkuste třeba tyto sofistikované sluneční brýle Dolce & Gabbana. Nebo vyzkoušejte nadrozměrné a jednoduché dioptrické brýle Max Mara.

Nejžhavější trendy v brýlích 2020 - babičkovské brýle, dioptrické brýle Max Mara, blog eyerim

Všechny hlavní trendy v oblasti brýlí pro rok 2020 jsou k dispozici v eshopu eyerim – aviator, babičkovské brýle, brýle v zářivých barvách a mnoho dalšího - máme vše, co chcete. Staňte se s novými brýlemi svým nejlepším já a připravte se, že ohromíte svět.