Každý z nás jistě šíleně miluje své brýle, ale nebaví nás každý den je čistit – každodenní make-up, pot a špína jim ovšem škodí. Jste stejní jako my? Ano? Tak to pro Vás máme úžasné řešení - EYESHAKER! EYESHAKER je cool, rychlý a účinný nástroj na čištění brýlí a my jsme se do něj úplně zamilovali!

Ano, ano, zní to krásně, ale proč se tím více zabývat? No, tak přímo pro Vás zde máme (13) 3 důvody, proč jsme si zamilovali EYESHAKER:

1. EYESHAKER umožňuje kompletní vyčištění (skoro) všech typů brýlí.

EYESHAKER čistí jak skla, tak také obroučky, zatímco běžné čisticí obroučky čistí pouze skla. Čištění celých brýlí pomáhá zachovat zářivou barvu a nenechá brýle zestárnout. Jednoduše řečeno – vaše brýle budou vypadat skvěle a nově po velmi dlouho dobu! Třepací metoda je naprosto bezpečná – neobjeví se žádné škrábance ani šmouhy.

EYESHAKER July Giveaway EYESHAKER July Giveaway

2. EYESHAKER je ryze rodinný podnik

Založena dvěma bratry s vášní pro brýle – jeden je optometristou a designérem brýlí a ten druhý je bývalý profesionální sportovec. Láska pro design, módu a brýle samotné je vlastně to, co oba bratry opravdu spojilo na jejich cestě za perfektním a efektivním čisticím řešením pro každého, kdo rád brýle nosí. Navíc jsou oba velmi temperamentní a to je vždycky velký bonus, no ne?

3. EYESHAKER je jednoduchý a účinný

EYESHAKER je hlavně o snadném používání a báječném výsledku, kterého dosáhnete pravidelným používáním výrobku EYESHAKER. Podle webových stránek EYESHAKER jsou celkem jen 4 snadné kroky, která nás dělí od perfektně vyčištěných slunečních, dioptrických nebo i sportovních brýlí:

EYESHAKER July Giveaway

- Napusťte do poloviny výrobku EYESHAKER vlažnou vodu a dva střiky čisticího prostředku
- Vložte brýle dovnitř a třeste nádobou po dobu přibližně 15 sekund
- Pečlivě opláchněte čistou vodou
- Osušte brýle pomocí hadříku EYESHAKER z mikrovláken
- A voilà, vaše oblíbené brýle jsou jako nové!

Nyní můžete vyhrát svůj EYESHAKER! Na našich webových stránkách nyní probíhá velká akce EYESHAKER. Stačí si jen objednat JAKÉKOLI brýle, nezáleží ani na ceně, kterou za ně zaplatíte! Tato nabídka. Tato akce potrvá do konce července, tak si pospěšte – čas letos utíká jako blázen.

Pokud Vás naše 3 důvody, proč jsme si EYESHAKER zamilovali, ještě úplně nepřesvědčily, zkuste se podívat na detailnější často kladené otázky na webových stránkách EYESHAKER. Vsadíme se, že neodoláte a ihned si tento výrobek obstaráte. Věřte nám, nebudete litovat. Nikdy.