Nezáleží, zda hledáte vysoce kvalitní, špičkové kousky nebo nejnovější designérské kreace, outletové obchody, kamenné a online, jsou záchranou pro váš styl. Ne každý chce utratit celou výplatu za jediný kousek, že? Ať je pro vás rok 2019 oslavou rozumného nakupování.

Začněme tedy menší lekcí. Co vlastně znamená "outlet"? Slovník Collins (samozřejmě jeho webové stránky, protože kdo má dnes čas procházet opravdovým slovníkem?) označuje slovo "outlet" jako "místo, kde se prodává poškozené nebo zastaralé zboží od konkrétního výrobce". Aha. Fajn.

Co ovšem znamená "eyerim outlet"? Znamená to, že prodáváme poškozené rámečky? ANI NÁHODOU. eyerim outlet je hezké místo online, kde najdete sluneční brýle nebo rámy na dioptrie, které jsou již nějakou tou chvíli na skladě, nebo sluneční brýle a rámy z předchozích sezón. Čili ne. V eyerim outletu je vše: kvalita, značka i styl. Ale za rozumnější ceny.

dioptrické brýle v outletu eyerim   sluneční brýle v outletu eyerim

"Ovšem to znamená, že brýle v eyerim outletu již nejsou moderní?"
No jo. Ale džíny s vysokým pásem již dnes taky nejsou v módě, ale všichni je pořád milujeme a nosíme je. Chápete, ne? Mnoho trendových kusů již není “v dnešní módě”. Ale to neznamená, že se vám nemohou líbit a že je všechny máme zahodit.

"Sluneční brýle a dioptrie jsou mnohem levnější něž na jiných webových stránkách s brýlemi! Musí to být fejky!"
A je to tady znovu. Již nám to bylo řečeno mnohokrát. Ovšem, všechna brýle v eyerim e-shopu a na eyerim outletu jsou skutečné. Autentické. Originální. Naprosto. Přečtěte si tento nebo tento vysvětlující článek a budete moudřejší.

V eyerim outletu najdete prvotřídní, kvalitní sluneční brýle nebo rámy dioptrických brýlí pro dámy, pány i děti od velkých designérských domů jako Dior, Chloe, Céline, Dolce & Gabbana, Miu Miu, dokonce i od sportovní legendy Oakley. Prostě klasický eyerim, jak jej všichni známe a zbožňujeme, s ještě lepšími cenami!

sluneční brýle v outletu eyerim   dioptrické brýle v outletu eyerim

 

Abych potvrdila svá slova a znalosti, rozhodla jsem se zeptat naší skvělé čtveřice zakladatelů eyerim na jejich názor na outlety. Názor skutečného člověka je přece klíčový pro každého, ne? (Výjma mně, bohužel, protože se z věcí až příliš nadchnu.) Naštěstí, zakladatelé eyerimu jsou skuteční. Také styloví. A inteligentní.

Takže, co si naši zakladatelé myslí o outletech jako takových? Koupili by si brýle z outletu eyerim? Nebo jsou tam opravdu pouze "nemoderní" kousky? Přece jen, oni jsou zakladatelé. O svém outletu by měli být úpřimní.*

Andrea Zahurancová, spoluzakladatelka eyerim

eyerim outlet, zakladatelka eyerim Andrea Zahurancova

"Móda je velmi nestálý koncept. Mění se ze sezony na sezonu a celková kvantita vyrobených produktů je až směšná. Něco takového nemůže být dobré ani pro výrobce a ani pro naši planetu. A proto všechny outlety, kamenné či online, velmi uznávám."

Branislav Ramšák, spoluzakladatel eyerim

eyerim outlet, zakladatel Branislav Ramsak

"Na trendech mi nezáleží. Mám rád takové produkty, které umí nějak "podtrhnout" můj charakter a pokud je to něco spřed dvou let – o to líp. Je to unikátní, stylové, mám to jen já, protože mnohí na to již zapomněli. A ještě za skvělou cenu!"

Yassaman Omidbakhsh, spoluzakladatelka eyerim

eyerim outlet, zakladatelka eyerim Yassaman Omidbakhsh

"eyerim outlet je skvělý způsob, jak nakoupit moderní rámy dioptrických nebo slunečních brýlí! Nižší cena brýlí vůbec neubírá na kvalitě či originalitě. Všechny brýle jsou pořád stejně exkluzivní, stylové a cenově dostupné."

Martin Zahuranec, spoluzakladatel eyerim

eyerim outlet, zakladatelka eyerim Martin Zahuranec

"Outlety jsou obecně fantastický nápad. Proč je eyerim outlet obzvláště výhodný? Všechny offline obchody s brýlemi nebo optiky mění všechny "staré" kolekce za nové – docela chytré, že? Ale poté již v žádném z nich nekoupíte brýle zpřed dvou let, které jste tolik milovali! A proto je tady eyerim outlet, kde můžete najít všechny své oblíbené produkty za úžasnou cenu online. A všechny brýle a dioptrie odesíláme do 48 hodin!"

Na závěr, stránka s outletem eyerim je skvělá a má také několik věčně módních kousků. Nechapte to špatně, v eyerim milujeme mnohé z aktuálních módních trendů! Je docela fascinující, jak se mění každou sezónu a jak lidé tyto změny sledují. Ale nezapomeňte, že pouze vy jste vy. Dělejte, noste, nakupujte, co se líbí vám. Je to váš život, takže si ho vychutnávejte se svými vlastními pravidly. A teď honem do outletu eyerim, dobře? Stojí přinejmenším za vyzkoušení!

*Uvědomuji si, že jako zakladatelé eyerim o něm neřeknou nic špatné. No přísahám, že svým dítkem nejsou posedlí a že jsou ohledně eyerimu, života, problémů a tak, absolutně při zemi, takže klid.