Léto je za rohem a my jsme zpátky s druhým dílem našeho malého šibalského eyerim insideru. Pokud jste zmeškali ten první, nedělejte si starosti. Tady to můžete ještě před ponořením do aktuálního dílu dohonit!

Tentokrát si projdeme pouze jednu kancelář – tu kreativní. Eyerim je plný úžasných vizionářů a profesionálů, ale v téhle kanceláří to bláznivými kreativními nápady bzučí doslova non-stop. Každý ji může navštívit a kdykoliv během dne se pořádně zasmát!

Nedokáži si představit, jak by si tento článek mohl zachovat ducha eyerim bez toho, abych svým parťákům z kanceláře nenaservírovala pořádnou výzvu – nemělo by to pak tu správnou šťávu!  A tak jsem se samozřejmě rozhodla ty předchozí otázky trochu promíchat. Věřte mi, lidi, na světě není nic, co by vás potěšilo více, než bezradně mumlající kolegové. Začínáme – pojďe se s těmi kreativními hlavičkami seznámit!

Chester, „šéf kanceláře“

eyerim office tour, kreativní office, Chester - největší šéf

Chtěla jsem odstartovat tento díl eyerim insideru tím nejdůležitějším členem kreativní kanceláře. Seznamte se s Chesterem, přátelé. Tím nejrozkošnějším a nejhravějším vedoucím kanceláře. Popis jeho práce je jedním z těch nejkomplikovanějších, takže do něj radši ani nebudu zabíhat, ale věřte mi – někdy to všechno dokáže Chestera tak utahat, že si musí dát několikrát za den šlofíka na podlaze. Eyerim je jeho absolutně nejoblíbenějším prostředím díky lidem, kteří jsou vždy ochotní mu mile věnovat část svého brunche, obědu či svačiny. I když se ho občas snaží obalamutit takovými trapnostmi jako je ledový salát, rukola či mrkev. Není přeci králík! Ví, co chce. I když na druhou stranu, co o Chesterovi neví nikdo, je to, že má v budově hned dvě přítelkyně a není si jistý, kterou z nich chce víc. Au.

Andrea, „sběratelka zážitků“

eyerim office tour, kreativní office, Andrea - kreativní ředitelka s Max&Co. černými slunečními brýlemi

Nebo také „spoluzakladatelka eyerim,“ „kreativní ředitelka,“ „inspirace“ a „matka draka Chestera.“ Naše Andrea by si k tomu, aby se popsala, mohla vybrat jakákoliv dvě slova. Nicméně rozhodla se pro ty, s kterými je spojená nejvíc, a já, stejně jako kdokoliv, kdo ji zná, dokážu pochopit proč. Jak už bylo zmíněno, Andrea je jedním z našich čtyř posvátných zakladatelům – společně s jejím bratrem (je to vážně bratrem, ne manžel, lidi) Martinem a parťáky Branem a Yass. Vede v eyerim vše, co souvisí s kreativitou. Od kampaní a správu společenských sítí po focení a spolupráci s těmi, kdo nás inspirují a ovlivňují. Práci v eyerim miluje, protože je částečně její. Ona a její tři kamarádi eyerim založili, postavili na nohy a dřeli jak mezci, aby z něj jednoho dne bylo něco velkého. Andrea si prostě užívá být u toho, jak eyerim se eyerim rozvíjí a roste. Je nejen profík v tom, co dělá, ale inspiruje a ovlivňuje i své (široké) okolí – její Instagram sledují tisíce lidí a dle slovenského Forbes je jednou z nejúspěšnějších žen na Slovensku! Podívejte se na její účet na Instagramu – a vychutnejte si ho. Je plný krásných fotek z celého světa. Doufejme jen, že se nám jednoho dne na svých cestách neztratí, jelikož není schopná rozlišit mezi pravou a levou.

Patrik, „zapomětlivý milovník hor“

eyerim office tour, kreativní office, Patrik - fotograf

Patrik je na světě jen jeden! Je to bláznivě talentovaný dobrodruh a fotograf, který bez přestání cestuje po světě. V eyerim se stará o vše vizuální – focení i úžasná videa. Patrik na eyerim miluje jeho tým, který je mladý, plný nápadů a tužeb. Tým, který oproti jiným, s kterými kdy pracoval, se nebojí dělat věci jinak a bez bázně. Co o něm nikdo neví, je, že těsně před tím, než jde spát, jí slaninu. Proč? Jeho vysvětlení je prosté: „Líp se mi pak ve snech přemýšlí.“ Fajn, pojďme to dneska večer zkusit všichni, co vy na to? Jak vidíte, Patrik je nejen profesionální fotograf, jehož schopnosti by mohl kdekdo závidět, ale je to také pohodový, uvolněný týpek, který miluje život se všemi jeho malými detaily. Pokud se vám, stejně jako nám, Patrik líbí, pak byste rozhodně měli sledovat Patrikovu jízdu kolem světa prostřednictvím jeho neuvěřitelném Instagramu.

Branislav, „milovník estetiky“

eyerim office tour, kreativní office, Branislav - ředitel brandu s 35/139 Tokyo Bekky 2 slunečními brýlemi v barvě Indigo

Tenhle dvaceti sedmiletý milovník tetování a jednoduchosti je posledním z našich zakladatelů, kterého jsme ještě nepředstavili. Branislav má pod palcem obsah, přesněji – je to guru v oblasti naší značky a UX (uživatelská zkušenost). On je ten, kdo vytváří značku eyerim, a s ní i pokyny pro to, jak ji používat – včetně webových stránek, emailů a veškeré další komunikace. Dohlíží také na uživatelkou zkušenost. Tedy na to, jakým způsobem na zákazníky webové stránky a eyerim jako takový působí. Branislav je nesmírný puntičkář – vše musí ladit! Má také na svědomí veškerou magii spojenou s focením a hlídá všechny ilustrace. Zda jsou pro eyerim to pravé, či ne. Práci v eyerim miluje z podobných důvody jako většina lidí, co zde pracuje – pro ty dříče, kteří eyerim věnují svou lásku a táhnout jej až na vrchol, pro jeho mladou funky duši a pro jeho rychlý rozvoj a růst. Jeho hluboká láska pro estetiku je spojená s jeho teenagerskými roky, kdy byl posedlý styly písma. I si vytvářel své vlastní. Co o něm každý neví? Jednou snědl na posezení celé kuře, burger a velký kus dortu. Kdo je tu teď za drsňáka, hm? Chcete se dozvědět víc Branislavových tajemství? Podívejte se na jeho účet na Instagramu.  

Patricia, „sarkastická myslitelka“

eyerim office tour, kreativní office, Patrícia - copywriter

To jsem já – pisatelka těchto článků. Bohužel, rozhovor sama se sebou, abych pak mohla napsat krásný a předpojatý příběh o tom, jak jsem úžasná, se mi udělat nepodařilo. Takže jsem požádala Branislava. Tedy toho, kdo snědl celé kuře, o pár řádků výše se tím chlubí a je mimo jiné také mým šéfem. Napsal následující: „Patricia je náš copywriter. To znamená, že má na starosti všechny texty na našich webových stránkách, blogu, v emailech či kampaních. Taky má pod palcem text, který zrovna teď čtete. (To teda.) Jinými slovy – dává duši a charakter věcem, které by jinak byly nudné nebo by mohly komplikovat váš život. Líbí se jí, jak nebojácný eyerim je, jeho bláznivá duše a že dává šanci lidem, kteří sice nemají mnoho zkušeností, ale za to mají silnou vnitřní motivaci. Kromě toho si také Patricia nepamatuje násobilku, je největší obdivovatelkou Anny Wintour a zanícenou feministkou. Pokud ji zrovna nenajdete za jejím stolem, jak něco píše, tak ji objevíte někde poblíž - jak si hraje s Chesterem.“ Díky šéfe. Mno, tak hádám, že to jsem asi ve zkratce já. Tady je můj ne příliš aktivní účet na Instagramu.

Jan, „věčný mladík“

eyerim office tour, kreativní office, Ján - designér

Tahle roztomilá a věčně mladě vypadající tvář je náš designer, který pro eyerim (logicky) navrhuje a upravuje všechny bannery, newslettery, vouchery a prakticky vše, co můžete na našich webových stránkách a blogu vidět. Je to milý chlap, velmi zodpovědný a přátelský, který na eyerim miluje „super“ tým, přátelskou atmosféru a velké možnosti pro osobní rozvoj. Kromě toho, že je neuvěřitelně talentovaný tanečník, milovník psů a nezlomný, tak taky vše, co jí, nejdřív pořádně očichá – především mléčné produkty (což je asi nějak spojené s tou jeho posedlostí psy). Pokud by vám nevadilo ho poznat lépe, sleduje jeho účet na Instagramu. Nebudete toho litovat! Není náhodou, že je naším zlatým árijským dítětem!

Daniel, „výřečný nadšenec“

eyerim office tour, kreativní office, Daniel - marketingový guru s Ray-Ban slunečními brýlemi

Tenhle dvaceti čtyřletý chlap je v eyerim naším kopou štěstí, jasným slunečným paprskem, citlivým a hlubokým myslitelem. Tvoří, žertuje, miluje a hlavně – pracuje. Je úžasným marketingovým hrdinou. Daniel společně s Andreou vytváří pro eyerim kampaně, pracuje s hlavním marketingovým cloudem Exponea a dává dohromady naše newslettery a reklamy. Stará se také o komunikaci s našimi partnery a kreativci a je to v tom vážně dobrý! Když jsem se ho zeptala, co na práci v eyerim miluje nejvíc, tak na mě zakřičel: „TÝM!“ a „Šíření úžasné pozitivní energie a vize.“ Ano, tak asi takový je náš Daniel a to je také důvod, proč ho všichni zbožňujeme. Vy můžete také, stačí ho sledovat zde! A abych nezapomněla na tu nejdůležitější informaci o Danielovi: Je mu 24 a pořád má dva dětské zuby. Neuvěřitelné!

Mimo jiného taky ledáme nové posily do našeho týmu! Pokud vás práce s námi všemi láká a rádi byste se našli v budoucích dílech této série, přečtete si tento článek a dejte nám o sobě vědět! Máme tu hodně zábavy a navzájem se podporujeme v cestě tam, kam cílíme – až na vrchol.

Tak tady to máte, přátelé. Právě jste se seznámili s další velmi důležitou částí týmu! Každý člen eyerim, který se nebojí riskovat ukázat světu svou vášeň a nápady a přitom si užít trochu zábavy, je členem velmi pečující a oceňující domácnosti – eyerim rodiny.

Žádné starosti, rosteme každým měsícem – buďte připraveni na další díl!