eyerim je společnost sídlící v historickém centru Bratislavy, na Slovensku. Budova firmy pochází z 16. století a sídlíme zde od listopadu loňského roku. Je to velmi okouzlující část hlavního města a všichni zbožňujeme naše firemní prostory. Máme tam vše, co člověk potřebuje – kávovary, kuchyňku, nějaké ovoce k zakousnutí, plné krabice čajů, tři psy a hlavně úžasné lidi.

Dobré věci nejsou nikdy snadné, a proto jsem se rozhodla zeptat se svých kolegů v eyerim na jednoduchou otázku, která ale i tak byla dost složitá na ospalé čtvrteční ráno. A povím vám, jejich ranní obličeje byly opravdu k nezaplacení, když jsem je vyzvala ke známému klišé, tedy aby se popsali dvěma slovy.

Teď začneme naši logistickou kancelář a pokračujeme s finanční a exekutivní kanceláři. Žádné z těchto oddělení není zrovna snadné vybudovat, ale když máte po boku ty správné lidi, vše jde ihned o něco snáz. Tak pojďte a seznamte se s naším týmem!

Adam, "multitalentovaný gurmán"

eyerim office tour logistics office Adam

Adam se stará o všechny procesy, které souvisejí s logistikou – o operace Luxottica a Safilo, IT logistiku, sklad a spolupráci s vývojovými partnery a mnohem více. Také se snaží přicházet na nové systémy, které by mohly pomoci logistickému nebo i jinému oddělení. Adam je vlastě velký brácha pro každého, kdo potřebuje pomoc. Miluje práci v eyerim, protože jednoduše zbožňuje to, co dělá – až tak prosté to je. Pokud ho přes den zrovna nezachytíte při své pilné práci, určitě někde pořizuje skvělé snímky na svůj fotoaparát, vaří nebo jí; nebo také hraje playstation. A to dost často. Pokud máte zájem prohlédnout si jeho skvělé fotky, určitě se koukněte na jeho instagram, tam je jich plno!

Luca, "tvrdohlavý Ital"

Eyerim office tour logistics office Luca

Když jsem se zeptala našeho 23-letého italského kolegy, co rád dělá, když má zrovna chvilku času, jedna z jeho odpovědí byla “mořské sporty”. A poté, co si s velkým smutkem v očích uvědomil, že na Slovensku se s mořem moc nepotká, dodal, že také hraje fotbal nebo snadno nahradí moře za dobré pivo a kamarády. Neřekne ne ani dobré knížce! Jeho práce spočívá ve vyřizování objednávek eyerim, komunikaci s dodavateli, výběru nových značek – čím více je nezávislý, tím lépe. Má rád příjemnou pracovní atmosféru, kterou eyerim nabízí, a také to, že eyerim dává šanci každému – i lidem s malými zkušenostmi, ale zato s pořádným elánem; studentům, jako je například Luca samotný, kterým eyerim poskytuje tu potřebnou svobodu.

Adriana, “chica loca”

eyerim office tour logistics office Adriana

Adriana je vysoká 26-letá slečna, která zbožňuje sport a logistiku. Je velkou podporou nejen pro naše zákazníky, ale také pro své kluky v kanceláři, Adama a Lucu. Stará se o komunikaci a řízení skladu, zákaznické reklamace a řízení objednávek. Adriana má ráda práci v eyerim díky příjemnému prostředí bez stresu a nátlaku a také díky cool spolupracovníkům! Věřte mi, měli byste jí závidět více než jen dlouhé nohy a krásný úsměv! Má talent na sporty – má ráda horolezectví, turistiku, snowboarding a tanec.

Maria,  “businessová dračice”

eyerim office tour finance & executive office Maria

Maria je naše roztomilá ale rázná výkonná COO (provozní ředitelka). Pokud jste podle zkratky nepochopili, co vlastně dělá, no, je toho opravdu hodně! Tak například vytváří a implementuje obchodní strategie pro dosažení či zvýšení výnosu, zisku a toku peněz ve firmě eyerim; jako hlava IT oddělení  dohlíží na vývoj a jiné podobné zábavné záležitosti; asistuje našim CFO (finančním ředitelům) a funguje též jako HR (lidské zdroje) – řídí zdroje týkající se zákazníků; a zprostředkovává právní podporu. Miluje lidi v eyerim, potenciál společnosti, elán a sexy trh. Ve svém volném čase si tato 27-letá slečna užívá snowboarding, surfování (když tedy může), hory, víno s přáteli, dokumentární filmy a galerie. Líbi se vám? Jděte na její instagram a zjistěte víc.

Michal, pan “skromnost-nade-vše”

eyerim office tour finance & executive office Michal

Tento velmi skromný kluk možná nevypadá jako marketingový guru! Stará se však o naše marketingové strategie, plánování, hlášení a marketingové rozpočty. Má rád nás mladý a dynamický tým, stejně jako všeobecnou oddanost nás všech v eyerim. V jeho krvi nekoluje jen marketingový rytmus, ale také ten hudební! Michal je hudebník a ve svém volném čase si užívá hraní na oblíbené bubny ve své kapele. Obdivuje přírodu a hory – v létě rád provozuje turistiku a v zimě dá přednost lyžování na zasněžených svazích.

Martin, "dobrodružný premiant"

eyerim office tour finance & executive office Martin

Kromě toho, že je Martin dobrodruh, je zcela zjevně také člověkem úspěchů – ve svých 27 letech již pracuje je již CEO (výkonný ředitel) a spoluzakladatel rychle se rozvíjející společnosti. Ano, mluvíme o eyerim! Svou pozici CEO popsal trochu nevšedně – že se ujišťuje, že každý ví, kam eyerim směřuje. Také se stará o to, že všichni sedí na pozicích, na kterých sedět mají. To, co Martin miluje na práci v eyerim, je, že všichni mohou vždy vidět výsledky jejich tvrdé práce; a také ty úžasné příležitosti a možnosti pracovat se skvělým týmem. Během pracovních dnů chodí cvičit do posilovny, a když si najde nějakou volnou chvilku, rád ji tráví cestováním a zažíváním nových věcí. Koukněte na jeho instagram plný fotek z posledních cest.

Yassaman, "velký snílek"

eyerim office tour finance & executive office Yassaman

Pokud bych měla vybrat jednoho “pisacího minimalistu”, byla by to naše Yass. Ona je také jednou ze zakladatelů eyerim a po Íránu, své mateřské zemi, je Slovensko jejím druhým domovem. Na otázku, jak vypadá její práce, odpověděla: “Musím mít pro eyerim velké ambice a vždy vzhlížet ke hvězdám.” Jinými slovy, ona je naše marketingová královna. Lidé jsou tím důvodem, proč Yass chodí do práce s radostí, a říká, že v eyerim není nic nemožné. Ji prostě musíte milovat. Ve svém volném času hodně čte, hraje PS4 nebo na piano. Obdivuje umění a je vášnivou cestovatelkou. Poznejte ji více zde!

Jakub, "málo kreatívní"

eyerim office tour finance & executive office Jakub

Asi není dobré mít favority, ale v tomto článku je Jakub určitě tím mým. Po dvou hodinách nepřetržitého přemýšlení nad dvěma slovy, která by ho charakterizovala, přišel s nápadem “malý tvůrce”. No není to geniální? No, Jakub ale není geniální jen v rámci kreativity, ale také v rámci financí ve společnosti eyerim – zařizuje, plánuje a vytváří zprávy. Jakub je 25-letý chlapák  a miluje práci v týmu eyerim díky skvělým přátelstvím, která zde navázal a díky slavné eyerim časové flexibilitě. Většinou relaxuje při sportování, scházení se s přáteli nebo u oblíbené knížky. Podívejte se na jeho instagram a poznejte ho více.

Ano, náš tým je prostě fantastický. Tvoříme veli různorodou skupinu lidí žijících odlišné životy a vytvářejících rozdílné myšlenky, ale všechny nás spojuje jedno – děláme business srdcem. V eyerim. Pokud nám chcete přidělat trošku více práce, navštivte naši stránku a objednejte si některé z naší nabídky brýlí. Moc by nás to potěšilo.

A nebojte, další díl už je na cestě!