Čtvrtý ročník soutěže Bloger roku se mohl tento rok pochlubit obrovským zájmem, jen po pár dnech od začátku soutěže bylo nominováno více než 200 blogů, video blogů (vlogů) a instagramových profilů. A náš blog eyerim byl také jedním z nominovaných!

Vyhlašovatelem letošní soutěže BLOGER ROKU® byla agentura Content Agency ve spolupráci s partnery soutěže. Soutěž měla 9 kategorií, ve kterých soutěžilo obrovské množství skvělých slovenských blogerů, ať už lety zkušených nebo nováčků. Hlasovat za favorita v online světě bylo možné jednoduše SMS zprávou a výtažek z hlasování byl celý věnován nadaci Křižovatka.

Do finále Blogera roku postoupil ten influencer, který dostal nejvíce hlasů. Pro ty, kterým se v SMS hlasování poštěstilo méně byla určena Divoká Karta. Divoká Karta byla udělena porotci - z každé kategorie postoupili do finále další čtyři blogy, takže do finále se nakonec probojovalo 10 influencerů z každé kategorie.

Našemu blogu eyerim se v SMS hlasování moc neušlo a když jsme si už mysleli, že tento rok je vše ztraceno, přišlo pro nás obrovské překvapení prostřednictvím zmiňované Divoké Karty. Blog eyerim se dostal zpět do hry díky porotci Robertu Slovákovi, prezidentovi Klubu reklamních agentur, kterému jsme samozřejmě velmi vděční za projevenou důvěru v to, že si postup zasloužíme!

Bloger Roku 2018 eyerimBloger Roku 2018 eyerim

22. června 2018 byly vyhlášeny výsledky v kategorii Company, kde jsme byli jedním z finalistů. Nebyli jsme sice na 1. místě, ale perfektní 2. místo nás jako nováčky ve světě blogerů potěšilo stejně!

DĚKUJEME, Bloger roku!

Budeme makat na tom, abychom si Vaši pozornost zasloužili i příští rok.