Podzimní naoranžovělé listy stromů, večery v pohodlí, nové úžasné trendy a dlouho očekávané módní týdny - o tom všem je září, že ano? Už jste našli své perfektní dioptrické brýle na další roční období? Pokud ne, teď je najdete! Tři z našich oblíbených influencerů vám jako vždy dozajista s výběrem pomohou. Vykročte do září pravou nohou s outfitem na jedničku!

ELEGANTNÍ BRÝLE

Ještě jste to neslyšeli? Vše, co potřebujete, jsou elegantní dioptrické brýle. Věřte nám, my o tom něco víme.

Kulaté obroučky Tom Ford

Pánské kulaté dioptrické brýle Tom Ford v černé barvě.

Tom Ford představuje klasický styl, který jsem skombinoval s elegantním outfitem. Jednoduše řečeno, Tom Ford je vrcholem čistoty a elegance.”

Michal je sice v týmu eyerim stále ještě nováčkem, ale v módním, influencerském a instagramovém světě se vyzná! Žádné začátečnické chyby v jeho případě nepřichází v úvahu. Vybral si úžasně elegantní outfit s nadčasovými dioptrickými brýlemi Tom Ford.

Brýle typu wayfarer od 35/139 Tokyo 

Unisex hranaté dioptrické brýle 35/139 Tokyo.

„Tuto sukni jsem zdědila po babičce. I přes to, že jsem měla zpočátku problémy s jejím sladěním s ostatními kousky, s koženou bundou jsem si ji zamilovala! A stejně tak jsem si oblíbila i tyto béžové dioptrické brýle! Jsou odvážné, ale ne úplně do očí bijící. Určitě mé oblíbené!”

Pokud jste četli tento článek, už znáte naši Rebeku a víte také to, že svoji módu zná opravdu bezchybně! (Pokud jste jej nečetli, tak směle do toho!) Pohrává si u toho outfitu s barevnými kombinacemi a nezapomněla ani na sílu vhodně zvolených doplňků. Tyto brýle 35/139 Tokyo vypadají v kombinaci s jejím skvěle promyšleným lookem prostě famózně.

Brýle ve tvaru kočičích očí Dsquared2

Dámské dioptrické brýle Dsquared v černé barvě.

„Dsquared2 - dominantní doplňky pro ty odvážné! Pokud se nechcete zratit v davu, pořiďte si kousek této výstřední elegance.”

Naty je naše hvězda už nějakou dobu a dobře ji známe, vy ne? Pokud opravdu ne, přejděte na tento článek, než se naštveme. Zvolila tyto dioptrické brýle Dsquared2 a buďme upřímní, vypadá tak skvěle, jako by pro ně dělala reklamu, no řekněte sami!

VINTAGE OBROUČKY

Obroučky milujeme jak kulaté, tak i hranaté - oba typy ještě dlouho z módy nevýjdou. Opravdu! Každý je má rád. Tak které budou ty vaše?

Kulaté obroučky Diesel

Unisex kulaté dioptrické brýle Diesel v barvě želvího krunýře.

“Vždy si chci zachovat přirozený a svěží letní look co nejdelší dobu i po letních prázdninách. Opravdu zbožnuji to, když si nemusím nanášet make-up ani narovnávat vlasy, stačí mi jen krásné letní opálení.”

Bohyně! Tyto dva obrázky absolutně ZBOŽŇUJEME. Vyzařuje z nich mír, pohodlí a svěžest, Rebeka navíc vypadá naprosto DOKONALE i bez make-upu v těchto dioptrických brýlích Diesel. Přirozenou krásu bereme všema deseti! Jen tak dál!

Retro brýle Ray-Ban

Unisex kulaté dioptrické brýle Ray-Ban ve zlaté barvě.“Toto jsou velmi oblíbené kulaté obroučky Ray-Ban, které nosí na očích krásná Emily Ratajkowski, jsou také velmi populární v Bradavické škole čar a kouzel, haha!”

Jednoduchý outfit v tmavých podzimních barvách vypadá neuvěřitelně v kombinaci s těmito dioptrickými brýlemi Ray-Ban! Perfektní inspirace, jak rozzářit a rozproudit nadcházejíci školní dny!

Browline brýle Marc Jacobs

Unisex dioptrické brýle ve stylu browline Marc Jacobs v černo-stříbrné barvě.

Brýle “Marc Jacobs’ jsou extravagantní a pomůžovu vám vymanit se z davu. Tyto obroučky budou vypadat skvěle jak s jednoduchými, tak i s elegantními outfity.”

Tak to je opravdu cool outfit, hlavně se nám líbí ta zajímavá košile. Vezměte si od Michala trošku inspirace ohledně výběru oblečení a obrouček a tuto sezónu z vás bude módní hvězda!

LEŽÉRNÍ BRÝLE

Není nic důležitějšího než cítit se pohodlně ve svém oblečení po celý den, že? Zde jsou naše oblíbené ležérně elegantní modely.

Brýle bez rámu Max Mara

Unisex dioptrický brýle bez rámu typu wayfarere od Max Mara.

„Max Mara - lahůdka bez rámu! Tyto brýle vypadají jemně a dokonale.”

Bílé pohodlné tričko, džíny a perfektně stylové dioptrické brýle bez rámu vytváří dohromady stylový look, se ktreým můžete směle vyrazit do ulic! Čím méně úprav máme ráno na starost, tím lépe, no ne? Tento outfit je ideální pro každé ráno a zajistí pohodlí v každé situaci. A tyto rimless brýle Max Mara, které vybrala Naty, zajistí vašemu outfitu styl a sofistikovanost. Vždycky.

Dvoubarevné brýle Tom Ford

Pánské hranaté dioptrické brýle Tom Ford v černé barvě.

„Dioptrické brýle Tom Ford s dvoubarevnými obroučkami jsou oči upoutávajícím doplňkem, který rozzáří každý outfit. Tyto brýle krásně doplní sportovní nebo chytře-ležérní look.”

Líbí se nám Michalovo sebevědomí, kterým doplňuje své elegantní outfity! Očividně ví, co je hezké, protože si opět vybral brýle Tom Ford a i v těchto vypadá famózně. Hledáte podobné obroučky? Tady najdete všechny podobné brýle, které si jen dokážete představit.

Červené brýle Céline

Dámské hranaté dioptrické brýle Céline v červené barvě.

„Já jsem se prostě s těmito letními kousky ještě rozloučit nedokázala! Miluju kombinovat kontrostní barvy a styly, proto ta šedá pohodlná mikiny, oblíbené tenisky a nerdovské šik brýle, které se k tomu perfektně hodí.”

Tak ještě úplně nechceme dát létu sbohem. Dlouhé dny, chytání bronzu na slunci každý den, lehké oblečení, ... ale podzim je také úžasný, viďte?! A Becca vypadá ve svém podzimním outfitu nádherně. Dokonce sáhla po červených obroučkách, které se k podzimu tak hodí! 

Každý z nás léto miluje a pokaždé je to trošku zklamání, když přijde podzim. Ale i ten dokáže být nádherný! Ty stromy, outfity, večery v pohodlí pod dekou, ... to všechno zbožňujeme. A nezapomínejte - pokud sháníte skvělé obroučky pro dioptrické brýle, eyerim je tu pro vás! Stačí se jen porozhládnout po našem webu a určitě své favority najdete. A potom už budete na sto procent připraveni na novou sezónu.