Na týdnech módy se tradičně objevují nejnovější inovace ve světě módy a design brýlí není výjimkou. Objevte vylepšení klasických modelů a najděte dokonalou rovnováhu mezi trendy a nadčasovostí, novostí a nostalgií. Rok 2022 přichází s oživením slunečních a dioptrických brýlí díky novým materiálům, kouzelnému retro nádechu, futuristickému designu, pestrým barvám a doplňkům. Kterému trendu neodoláte?

„Móda je to, co si koupíte, ale styl je to, co s tím uděláte.“

Nadrozměrný aviator

Ano, naše milované pilotky zažívají velký comeback. A slovem velký myslíme opravdu velký – modely Max Mara a Toma Forda zakrývají polovinu obličeje, zatímco Gucci vsadil na masivní obroučky. Jejich nadměrné modely jsou v této sezóně nutností pro každý tvar obličeje.

Fashion Weeks 2022, Tom Ford, eyerim.cz

Obdélníkové obroučky

Objevte jeden z nejdominantnějších trendů v oblasti brýlí. Tento futuristický tvar, který nabízí například Balenciaga nebo Balmain, je skvělou volbou pro ty, kdo chtějí vypadat bezchybně. Ideální pro oválné, kulaté a srdcové tváře. Ještě větší dojem uděláte, pokud je zkombinujete s vlasy staženými dozadu.

Fashion weeks 2022, eyerim collection Vega, eyerim.cz

„Sluneční brýle jsou jako oční stíny: Všechno díky nim vypadá mladší a hezčí.“

– Karl Lagerfeld

Odvážné barvy a řetízky

Dodejte svému každodennímu stylu více barev a ukažte světu, kým skutečně jste! D&G, Persol, Chanel i Valentino – tento skvělý a praktický trend se těší oblibě všech. Mějte své brýle v bezpečí a vždy po ruce díky nádherným řetízkům a ukažte svoje já jako nikdy předtím.

Fashion weeks 2022, Jimmy Choo, eyerim.cz

Super hranaté obroučky

Upoutejte pozornost skvělými hranatými brýlemi! Tento nadčasový styl se pohybuje od tvaru motýla až po vintage, ale zároveň hravý vzhled. Jak jsme viděli u Diora nebo Prady, tyto brýle jednoduše posunou laťku vašeho vzhledu. Vyberte si je pro oválné a kulaté obličeje.

Fashion weeks 2022, eyerim collection Seren, eyerim.cz

„Se slunečními brýlemi jsem Jack Nicholson. Bez nich jsem tlustý a je mi 60 let.“

– Jack Nicholson

Maxi vintage obroučky

Větší je lepší! Jak ukázaly značky Versace, Fashion East a Courrèges, tyto brýle s nadměrnými rozměry a silnými obroučkami nabízejí nezaměnitelný retro vintage nádech. Díky jejich hranatým nebo zaobleným tvarům budete vždy vypadat stylově.

Fashion Weeks 2022, Chloe, eyerim.cz

Ať už upoutal vaši pozornost jakýkoli trend, skvělou zprávou je, že je všechny najdete na eyerim eshop! Proč tedy neobohatit všední den úchvatnou jedinečností? S těmito brýlemi to nebude problém.  

Chcete věděť, jak nakupování na eyerim dopadlo po hodnocení od Modio.cz? Přečtete si kompletní recenzi na naši online oční optiku TADY!