Vhodně zvolené brýle mohou v mžiku změnit celý váš outfit. Jaké si však vybrat? Od tichého luxusu po udržitelnost - pojďme se společně podívat, které trendy v oblasti brýlí ovládnou ulice a módní přehlídky v roce 2024!

Quiet Luxury

Spojení kvality, stylu, minimalismu a jemné elegance definovalo trend quiet luxury (neboli „nenápadného luxusu"). V roce 2024 je tato filozofie více než jen trendem; je vyjádřením sebevědomí a sofistikovanosti bez potřeby křičet o pozornost. Představte si brýle s čistými liniemi a decentními detaily, které doplní jakýkoli outfit, aniž by mu dominovaly. Tichý luxus je ideální pro ty, kteří dávají přednost kvalitě a eleganci před okázalým výrazem. Celebrity jako Emma Watson nebo Timothée Chalamet ukazují, jak lze "tichý luxus" nosit s grácií.


Trend 2024: Quiet Luxury eyerim blog
_jasna_vale


Trens 2024: Quiet Luxury eyerim blog
antonelanovakovic
 

Mob Wife

Na opačném konci spektra než tichý luxus stojí estetika mob wife - osobitý styl, který čerpá inspiraci z luxusu a bohatství mafiánských manželek. Vyznačuje se objemnými kožichy, zlatými doplňky, zvířecími potisky a robustními černými brýlemi se zlatými akcenty. Tento styl je určen pro ty, kteří se nebojí ukázat své sebevědomí a dávají přednost odvážným, smělým kouskům. Celebrity jako Lady Gaga a Miley Cyrus jsou příkladem toho, jak tento trend s nepřehlédnutelným šarmem uvést do reality.

Trends 2024: Mob Wife eyerim blog
tresnickova



Trends 2024: Mob Wife eyerim blog
nikola_uhlirova


Párty vždy a všude

Vneste do ležérního oblečení vlnu energie a pulzující atmosféru rave kultury. Brýle v odvážných barvách, netradičních tvarech a experimentálních dizajnech jsou dokonalým doplňkem. Je to jasná výzva nebrat život příliš vážně a dopřát si každý den trochu zábavy. Ikonami tohoto stylu jsou mladé hvězdy jako Billie Eilish nebo Rihanna, které dokazují, že párty opravdu nikdy nekončí.

 Trends 2024: Party everywhere and always eyerim blog
milanalavv


Trends 2024: Party everywhere and always eyerim blog
ninakolarofficial


Office Siren

Gisele Bündchen ve filmu Ďábel nosí Pradu? Bella Hadid? Zendaya? To jsou ikonické představitelky stylu Office Siren - estetiky inspirované koncem 90. let, která kombinuje pracovní eleganci s jemnou dávkou retro stylu. Oversized saka, košile a kravaty fantasticky doplňují drobné brýle s tenkými obroučkami. Tento trend je vhodný pro moderní ženy, které chtějí vyjádřit svůj jedinečný styl a zároveň si zachovat profesionální vzhled.

 Trends 2024: Office Siren eyerim blog


Trends 2024: Office Siren eyerim blog
dollieta


Udržitelnost

V roce 2024 se udržitelnost stává nejen módní záležitostí, ale také nutností pro budoucnost nás všech. V souladu s rostoucí poptávkou po ekologičtějších a etičtějších volbách získávají na oblibě udržitelné brýlové obruby vyrobené z recyklovaných a biologicky rozložitelných materiálů. Bioacetát a další udržitelné materiály představují budoucnost v designu brýlí a nabízejí styl, aniž by ohrožovaly naši planetu. 


Trends 2024: Kohe by eyerim Andrea Black

 
 
Trends 2024: Kohe by eyerim Patricia Black

Ať už si vyberete retro inspiraci, odvážné doplňky, jemnou eleganci nebo závazek udržitelnosti, na eyerim najdete všechny nejnovější trendy dostupné pro každého. Inspirujte se i vy a vyberte si brýle, které nejlépe vyjádří váš styl (nejen) v roce 2024!